TO bo najboljši dan v tednu za vaše nebesno znamenje!

TO bo najboljši dan v tednu za vaše nebesno znamenje! (foto: Profimedia) Profimedia
5. 9. 2022

Kateri dan v tednu bo za vas najboljši?

Oven: torek, 6. september

Torek vas opominja, da imate v sebi že vso moč, ki jo potrebujete. Čas je, da nehate iskati srečo zunaj sebe in se namesto tega poglobite vase. Odgovori na vaše dvome se skrivajo v vas. Prisluhnite si.

Bik: torek, 6. september

Morda v tem trenutku v nekaterih situacijah ne vidite smisla, a na ta dan boste dobili opomnik, da se vse odvija tako, kot se mora. Vesolje ima za vas velike načrte; zaupajte mu in se odprite vsemu, kar vas čaka.

Dvojčka: torek, 6. september 

Obetajo se vam spremembe na finančnem področju. Vzemite si čas in razmislite o svojih prioritetah. Ugotovite, kje morda zapravljate preveč ter kam bi svoje dohodke raje usmerili.

Rak: sobota, 10. september

Čas je, da stopite v akcijo in naredite korak proti svojim ciljem in globokim željam. Izstopite iz cone udobja, spremenite svoja dejanja in verjemite, da vam lahko uspe čisto vse, kar si zadate.

Lev: petek, 9. september

V petek bo vaša komunikacija blestela. Prepoznali boste moč besed, zvezde pa vas bodo spodbudile tudi k temu, da izrazite svoje občutke ter brez zadržkov poveste lastno resnico.

Devica: sreda, 7. september

Sreda je priložnost, da se osredotočite na svoje finance. Morda je čas za spremembe v življenju, ki vam bodo prinesle boljši dohodek. Menjava službe, selitev? Razmislite, kaj bi bilo za vas najbolje.

Tehtnica: torek, 6. september

Obetajo se vam nove priložnosti na področju kariere. V zadnjem času ste veliko delali na sebi, zdaj pa boste tudi v službi dobili priložnost, ki se sklada z vašo rastjo. Bravo!

Škorpijon: petek, 9. september

Konec tedna si rezervirajte za samorefleksijo. Razmislite o vseh lekcijah in dogodkih, ki so vas danes pripeljali sem ter ozavestite, da se je vse zgodilo točno tako, kot se je moralo. 

Strelec: torek, 6. september

V torek vas bodo zvezde spodbudile, da se povežete s svojimi občutki. Prepričajte se, če delujete v skladu s sabo in če resnično sprejemate, izražate in upoštevate svoja čustva.

Kozorog: petek, 9. september

Osredotočite se na kariero in razmislite, kako lahko to področje še izboljšate. Morda vam spremembe res niso najljubše, a so nujno potrebne, da v svoje življenje prinesete več zadovoljstva ter tudi finančnih sredstev. Pogumno!

Vodnar: torek, 5. september

Namenite pozornost svojemu zdravju. Razmislite, kako lahko izboljšate svoje počutje, ob tem pa ne pozabite, da je tako kot fizično, pomembno tudi mentalno zdravje.

Ribi: sobota, 10. september

Čas je, da zasijete! Poiščite svojo notranjo svetlobo in ozavestite lastno moč, s katero lahko dosežete prav vse. Svojo magijo neustrašno delite tudi s svetom, saj boste s tem v življenje privabili prave ljudi.