TO bo najboljši dan v tednu za vaše znamenje

TO bo najboljši dan v tednu za vaše znamenje (foto: Profimedia) Profimedia
27. 6. 2022

Preverite, kateri dan v tednu bo za vas še posebej dober...

Oven: torek, 28. junij

V torek je super priložnost, da se povežete s sabo in odkrijete svoj potencial. Če boste sledili svojemu poslanstvu, se vam bo kar naenkrat odprlo ogromno novih priložnosti.

Bik: torek, 28. junij

Na ta dan se osredotočite nase in na svojo prihodnost in se poslovite od preteklosti. Odpustite sebi in drugim ter od sebe spustite vse, česar več ne potrebujete. Čakajo vas nove, boljše stvari.

Dvojčka: ponedeljek, 27. junij

Čas je, da prevzamete nadzor nad svojim življenjem in se osredotočite na tisto, kar vam je najpomembneje. Ko delujete skladno s seboj, boste v sebi zanetili ogenj, poln motivacije in zagona.

Rak: torek, 28. junij

V torek se vam obetajo možnosti, da stopite v stik s seboj in zasijete v svoji pristnosti. Predajte se sebi in svojim željam in ne pozabite, da ste najsrečnejši takrat, ko sledite sebi.

Lev: nedelja, 3. julij

Kljub temu, da je nedelja, bo ta dan bo še posebej odličen za vašo kariero; polni boste zagona in motivacije, vaša komunikacija bo blestela in zmogli si boste pripraviti jasen načrt. Pogumno se lotite izzivov in uresničite svoje cilje.

Devica: ponedeljek, 27. junij

Čas je, da poskrbite zase! V svoj dan vključite dovolj časa za sprostitev in razvajanje, čas pa je tudi, da se naročite na zdravniški pregled, ki ga že dolgo odlašate. Postavite sebe na prvo mesto.

Tehtnica: sobota, 2. julij

Že nekaj časa si glavo razbijate z vprašanji, konec tedna pa boste odkrili, da se vsi odgovori že skrivajo v vas. Znašli se boste v situacijah, v katerih boste zelo nagrajeni, če ste pri sprejemanju odločitev iskreni do sebe.

Škorpijon: sreda, 29. junij

V sredo boste nenadoma videli stvari, ki ste jih doslej spregledali. Poiskali boste manjkajoče dele sestavljanke in odprli srce možnostim, na katere prej sploh ne bi pomislili, kar se vam bo izjemno obrestovalo.

Strelec: ponedeljek, 27. junij

Ponedeljek bo v znamenju intimnosti, ki je obvezna za globok, ljubeč in predan odnos. Tudi, če ste samski, boste morda preživeli nekaj intimnih trenutkov s seboj, kar bo okrepilo ljubezen do sebe.

Kozorog: sobota, 2. julij

Obeta se vam navdihujoča sprememba, ki pa bo uresničena samo, ko se povežete s svojim bistvom. Prepričajte se, da delujete pristno in ne dovolite, da bi pričakovanja drugih spremenila vaše odločitve.

Vodnar: torek, 28. junij

Pred nekaj časa ste sprejeli karierno odločitev, ki se vam bo zdaj obrestovala. To vas bo navdalo s samozavestjo in počasi boste začeli pridobivati zagon, ki vam je v zadnjih časih primanjkoval. 

Ribi: torek, 28. junij

Navadno na življenje gledate v najboljši možni luči, tokrat pa ga boste lahko videli realno. Morda zveni slabo, a tako boste zaznali tudi ovire na poti do vaših sanj in lažje skovali načrt, kako uresničiti vse, kar si želite.