To gre čez vse meje: nekaj manj kot 8 kvadratnih metrov prodaja za 55.000€!

To gre čez vse meje: nekaj manj kot 8 kvadratnih metrov prodaja za 55.000€! (foto: Profimedia) Profimedia
12. 10. 2022

Stanovanja se dražijo iz dneva v dan in nekateri to sprida izkoriščajo. Kaj si mislite o naslednjem oglasu? 

Cene stanovanj gredo v nebo, lahko slišimo po televiziji, ali vidimo, če odpremo katerega izmed portalov za prodajo nepremičnin. Življenje v glavnem in okoliških mestih bomo kmalu lahko primerjali z življenjem v velikih mestih na tujem in marsikdo si tega ne more več privoščiti. Potem so tu še tisti, ki situacijo hitro izkoristijo ... 

Če težko verjamete cenam nepremičnin in so šle vaše želje, po tem da bi katero kupili, po zlu, potem boste nadvse presenečeni nad spodnjim oglasom. Morda boste pomislili, da gre za šalo, a kot lahko vidite, je bil oglas javno objavljen na portalu za prodajo nepremičnin. Zato je vse skupaj še toliko huje. 

😳👇

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by domozlom (@domozlom)

Pravzaprav je bolj soba, ki jo je lastnik poimenoval kot garsonjero, meri pa malo manj kot 8 kvadratnih metrov. V njej bi zlahka postavili spalnico ali dnevno sobo, a za avtorja oglasa je to kar celo stanovanje, za katerega zahteva 55.000€. 

Ker je prostora zelo malo, je v njem pograd, s katerim naj bi pridobili nekaj prostora spodaj, vendar še vedno ne dovolj, da bi lahko v "stanovanju" normalno živeli. Kuhinja je izjemno majhna, tudi oblačil ne morete imeti veliko, najbolj preseneti pa ...

... stranišče za posteljo ob oknu! 

Bi si mislili kaj takšnega? V prostoru, kjer jeste in spite, tudi opravljate malo in veliko potrebo. Poleg tega na nobeni fotografiji ni videti prhe, zato lahko samo ugibamo, ali se nahaja v drugem prostoru, ali je t. i. stanovanje pač nima. 

Oglas je požel veliko nejevolje, nekateri uporabniki družbenih omrežij pa so dodali nekaj humornih izjav, ki omenjajo tudi neprecenljiv razgled, medtem ko sedite na stranišču. 

To je le nekaj komentarjev:

"Gremo stavit da je tuš povezan iz korita. In da lahko umiješ umazano posodo med tušem. 👌💪" - Nadvse praktično, kajne?

"Dragi prijatelji, vabljeni na vselitveni zur. Razpored po osebah je v priponki." - No, prostora je ravno za enega ali dva obiskovalca, zato je seznam odlična ideja! 

"Nismo našli rešitve za prepih smo pa za vaše prebavne težave." - Kar pa tudi ni slabo, pravzaprav. 

"Primerno za samsko osebo ali par." - Za par je sicer potrebno izmensko spanje in kuhanje, a verjamemo, da to ne bo povzročalo veliko težav.