TO je najboljši dan v tednu za vaše nebesno znamenje

TO je najboljši dan v tednu za vaše nebesno znamenje (foto: Profimedia) Profimedia
20. 6. 2022

Preverite, kateri dan v tednu bo za vas še posebej dober!

Oven: sobota, 25. junij

Presenetil vas bo zelo jasen pogled na vaše življenje. To je priložnost, da se zavestno premaknete proti svojem ciljem in izkoristite svoje potenciale. Zaupajte svoji intuiciji!

Bik: petek, 24. junij

Če dvomite vase, imate v petek možnost, da prepoznate svoje dvome ter ustvarite prostor za zaupanje. Ozavestite, kako se vaše življenje izboljša takrat, ko sledite sebi in to zavedanje ohranjajte pri sprejemanju odločitev.

Dvojčka: sreda, 22. junij

Zvezde vam bodo v sredo naklonjene na področju financ! Za vas bo ta dan v znamenju finančne rasti, bodisi s pomočjo preteklih naložb, nove zaposlitve ali nepričakovanega bonusa.

Rak: torek, 21. junij

V torek se prične obdobje raka, zaradi česar boste samozavestni. Občutek boste imeli, da lahko svetu pokažete svojo avtentičnost. S tem boste privabili posebne ljudi, pa tudi priložnosti, da obrnete svoje življenje na bolje.

Lev: nedelja, 26. junij

Čeprav veljate za drzne in iskrene, si pogosto ne želite pokazati svoje ranljive plati. A ravno takrat lahko ustvarite pristne, globoke odnose. V nedeljo se bo pojavila odlična možnost, da se opogumite in bližnjim pokažete svojo ranljivost.

Devica: ponedeljek, 20. junij

Pričetek tedna prinaša priložnost, da odpustite sebi in drugim. Čas je, da se premaknete naprej in dalje živite svoje sanje. S seboj vzemite lekcijo, ki ste se jo iz situacije naučili in spustite vso bolečino, jezo in željo po maščevanju. 

Tehtnica: sreda, 22. junij

Pogosto vas omejujejo lastna prepričanja, v sredo pa bo napočil čas, da se z odprtim umom predate novostim. Spoznali boste, da na svetu ne obstaja samo ena resnica in da ni nič narobe, če kdaj spremenite mnenje.

Škorpijon: sobota, 25. junij

V soboto se s pogumom lotite sprememb v življenju. Vzemite si čas in razmislite, kje ste se ustalili in na katerih področjih vas omejujejo strah ali stari vzorci. Poskrbite, da se znebite vsega, kar vas ovira in zaživite polno življenje.

Strelec: nedelja, 26. junij

Čas je, da se osredotočite na svoje ljubezensko življenje; stopite v stik s svojimi čustvi in razmislite, kako lahko še dodatno izboljšate svoje odnose. Premislite tudi, kaj so zares vaše prioritete ter česa si v odnosih (in življenju) najbolj želite.

Kozorog: ponedeljek, 20. junij

Pričetek tedna vas spodbuja k življenjskim spremembam. Čas je, da usodo vzamete v svoje roke, se znebite vseh omejitev in uresničite svoje sanje. Bodite odločni in ne pozabite, da je sreča na strani pogumnih.

Vodnar: četrtek, 23. junij

Saturn v vašem znamenju vam bo namenil nekaj sreče. V četrtek bodite še posebej osredotočeni na vse dobro, kar se v vašem življenju dogaja. Izrazite hvaležnost, saj boste tako še dodatno okrepili svojo srečo in spoznali, da so tudi vam namenjene dobre stvari.

Ribi: ponedeljek, 20. junij

Tokratni pričetek tedna bo za vas še posebej magičen. Vesolje vam bo namenilo polno znakov, da ste na pravi poti in da ste vedno podprti. Le, če sledite svojemu poslanstvu, boste lahko živeli v svojem polnem potencialu.