V poletne aktivnosti s kontaktnimi lečami z brezhibnim vidom

13. 8. 2014 Promocijsko sporočilo

Poletje – čas brezskrbnega počitnikovanja, lenarjenja ob zvokih morja, izletov, rekreacije in številnih športnih aktivnosti, ki jih sedaj končno lahko izvajate zunaj. Takšne zabavne, aktivne ali sproščujoče trenutke ponavadi lahko pokvari le ena stvar – vreme, nekatere izmed vas pa lahko ovira še nekaj – slabovidnost! Številnim slabovidnim ljudem lahko pri brezskrbnem uživanju v poletnih aktivnostih ali udejstvovanju v športu marsikatere načrte prekriža prav njihova dioptrija. Najboljša rešitev so dnevne kontaktne leče.

Vsaka oseba, ki ima težave s slabovidnostjo ve, da so korekcijska očala med vadbo, treningom ali celo rekreacijo lahko pogosto v napoto. Prav tako lahko ob manjši neprevidnosti ali vremenski nepriliki kaj hitro pride do poškodbe ali nemara celo izgube očal – takšni stroški pa niso majhni.

Zakaj ne bi letošnje poletje povečali kakovost vašega vida v vseh okoliščinah? Privoščite si nemoteno aktivno poletje, pa najsi bo to igranje odbojke na mivki, rolanje, joga, lahkoten tek ali pa kateri izmed adrenalinskih športov.

Neomejeno vidno polje in svoboda gibanja sta le dve izmed številnih prednosti uporabe kontaktnih leč. Naj bo tokratni poletni čas idealna priložnost za novo doživetje športa in vedno moderen, naraven videz.

Izbirajte med najbolj kvalitetnimi lečami najboljših svetovnih proizvajalcev in izberite leče po vaši meri! Kar 80.000 kontaktnih leč in 15.000 različnih raztopin nas uvršča med največje tovrstne spletne trgovine. Hitro, enostavno in ugodno – www.moje-lece.si. Poleg kontaktnih leč in raztopin so vam na razpolago številni drugi izdelki, vedno pa vas pričakujejo tudi številne akcije in ugodnosti.

Naj bo letošnje poletje polno aktivnih presenečenj – nekaj pa smo jih za naročnike pripravili tudi mi!

moje-lece.si

Poletje je čas, ko je skrb za vaše kontaktne leče še posebej pomembna. Športne aktivnosti in počitnikovanje zahtevajo praktičnost in enostavnost, zato vam za kar najbolj aktivne in spontane poletne dni priporočamo uporabo enodnevnih kontaktnih leč. Šport z lečami je enostavnejši. Leče enostavno zjutraj ali pred določeno športno aktivnostjo vstavite v oči in jih kasneje ali zvečer zavržete. Brez shranjevanja, brez uporabe tekočine za dezinfekcijo in brez vlažilnih kapljic za oči. Uporaba enodnevnih leč vam omogoča celodnevno udobje in zdrave oči v vseh okoliščinah.

Če morda že nekaj časa niste opravili očesnega pregleda in izmerili očesne dioptrije, ste vljudno vabljeni v naši poslovalnici v Kamniku (Glavi trg) in Domžalah (Nakupovalni center Breza). Več na: www.optika-dolinsek.si.

Ste aktivni na naši Facebook strani?

Za še bolj aktivne in brezskrbne poletne dni nas nadete tudi na: Youtube, Google+, Twitter