V Sloveniji odprli prvo mačjo kadrovsko agencijo na svetu!

27. 11. 2014

V Sloveniji se je odprla prva mačja zaposlitvena posredovalnica na svetu – Prrrofesionalci.com. Ustanovitelj in direktor je znan slovenski igralec in voditelj Jože Robežnik. Gre za pogumen in inovativen projekt, ki pa je vendarle podkrepljen s tržnimi raziskavami.

Jožeta Robežnika smo obiskali v njegovi prenovljeni pisarni za Bežigradom v Ljubljani. Takoj nas je presenetil pogled na čakalnico, kjer je že čakalo pol ducata dobro razpoloženih mačjih kandidatov in lastnikov. Kljub temu si je Jože utrgal nekaj minut in z nami delil zgodbo prve mačje kadrovske agencije.

»Posel cveti. V zadnjih mesecih smo za dobro polovico presegli vse projekcije za to četrtletje,« razlaga Jože. Pravi, da prostore Prrrofesionalcev vsakodnevno obiščejo trume mačk in njihovih lastnikov. »Že zdaj se pojavlja potreba po novem kadru, z dobrim nosom in čutom za mačke. Pravi kader mora znati prepoznati potencial slehernega mačjega kandidata,« pravi Robežnik, ki verjame, da se v vsaki mački skriva talent, ki ga je samo potrebno odkriti in vzgajati.

Zaveda se, da je ideja o kadrovski agenciji za mačke zelo nenavadna, vendar pojasnjuje, da so predhodne raziskave trga pokazale, da v Sloveniji obstaja potreba po tovrstnih storitvah. Slovenskim potrošnikom je tako odslej dostopna alternativna in cenejša rešitev njihovih vsakdanjih problemov, prav tako pa v podjetju ne izključujejo možnosti širitve na tuje trge, predvsem sosednje.

»Presenečen sem nad odprtostjo slovenskih potrošnikov in pozitivnim odzivom, ki smo ga vsak dan deležni. Za to sem resnično hvaležen, saj gre za ključen in praktično edini dejavnik uspešnosti našega novega poslovnega modela«. Kot večina modernih poslovnih modelov se tudi Prrrofesionalci primarno osredotočajo na poslovanje prek spleta. Na spletni strani www.prrrofesionalci.com si lahko ogledate vse vrste mačk, ki bodo za vas opravile različna vsakdanja in nekoliko manj vsakdanja opravila. Prav tako lahko kar prek strani prijavite storitve svoje mačke in jih ponudite ostalim.

Jože Robežnik s projektom znova dokazuje, da je Slovenija dežela pogumnih in podjetnih posameznikov, ki lahko z nekonvencionalnimi idejami gradijo nove poslovne modele za prihodnje generacije.

Oglejte si predstavitveni film podjetja:

Kontakt: prrr@prrrofesionalci.com

#prrrofesionalci