Vrhunska tehnologija in očarljiv dizajn: Spoznajte trojico veličastnih – Samsung The Frame, The Sero in The Serif

Vrhunska tehnologija in očarljiv dizajn: Spoznajte trojico veličastnih – Samsung The Frame, The Sero in The Serif (foto: Promocijski material) Promocijski material
30. 9. 2021 Promocijsko sporočilo

Spoznajte, zakaj so televizorji Samsung Lifestyle pravi »must have« v vašem domu!

Televizor, stenska slika, vrtljiv zaslon, dizajn, ki jemlje sapo – vse to so televizorji Samsung Lifestyle.

Idealen pametni televizor je tisti, ki zadovoljuje vse naše potrebe, se odlično sklada z interierjem in nam omogoča, da maksimalno uživamo v gledanju priljubljenih vsebin. Dnevna soba pri tem predstavlja glavno oazo za sproščanje po napornem delovnem dnevu in osrednji prostor za druženje z družino in prijatelji. Ravno zaradi teh razlogov izbor in nakup televizorja predstavlja velik izziv, ker želimo, da bo z eno besedo – popoln.

Spoznajte, zakaj so televizorji Samsung Lifestyle pravi »must have« v vašem domu!

Spoj tehnologije in umetnosti

Uokvirjena mojstrovina na steni ali televizor? To je prvo vprašanje, ki vam pride na misel, ko zagledate The Frame. Njegov eleganten in minimalističen dizajn z magnetnimi okvirji omogoča popolno prilagoditev videza, saj lahko izbirate med različnimi barvami in dizajni okvirja, ki omogočajo enostavno menjavo. Ta uokvirjeni lepotec bo še posebej všeč velikim zaljubljencem v umetnost, saj nudi način Art mode, ki omogoča prikaz številnih likovnih del na zaslonu televizorja, zidni nosilec Slim Fit pa bo ustvaril vtis, da na steni visi kot slika. Spremenite dnevno sobo v pravo umetniško galerijo in jo okrasite z vašimi najljubšimi slikami!

Promocijski material
Vrtljivi zapeljivec

Gledanje priljubljene serije na mobilnem telefonu ali brskanje po vsebini na internetu lahko predstavlja problem, še posebej po napornem delovnem dnevu, saj s tem dodatno utrujamo svoje oči. Kolikokrat smo si v takem trenutku zaželeli, da se zaslon mobilnega telefona čarobno poveča? S televizorjem The Sero in vsega nekaj dotiki lahko želeno vsebino s pomočjo funkcije Tap View z mobilnega telefona enostavno prenesete in reproducirate na veliki zaslon televizorja. Posebnost te naprave je njen vrtljiv zaslon, ki ga lahko prilagodite glede na svoje potrebe – pokončno med pregledovanjem družabnih omrežij in mobilnih vsebin ali vodoravno za gledanje filmov. Lahko ga umestite v prav vsak prostor vašega doma, še posebej pa bo olajšal delovni vsakdan tistim, ki so pisarno in delovno okolje preselili med svoje štiri stene. Zavrtite in uživajte iz katerega koli kota!

Promocijski material
Glavna zvezda dnevne sobe

Najdba pametnega televizorja, čigar dizajn popolnoma pristoji vsakemu interierju in življenjskemu slogu, se sliši kot misija nemogoče. Televizor The Serif postane prava zvezda dnevne sobe, saj bo zaradi zaokroženega 360-stopinjskega dizajna njegova lepota sijala z vseh strani. Elegantno kovinsko stojalo še dodatno krasi njegov videz, z enostavno odstranitvijo nogic pa nudi neomejene možnosti postavitve – samostojno in na vašem želenem pohištvu, dobro pa izgleda tudi v majhnih prostorih. Poleg zunanje lepote tista najpomembnejša prihaja od znotraj. Tako tudi televizor The Serif v sebi skriva močno tehnologijo Quantum Dot in HDR10+, ki zagotavlja brezhibno sliko na vašem zaslonu.

Promocijski material

Veličastni televizorji Samsung Lifestyle vsebujejo vrhunsko tehnologijo, med seboj pa se razlikujejo po videzu in dizajnu kot tudi po edinstvenih lastnostih, s čimer postanejo pravi unikat, ki izstopa od drugih.

Osvežite dnevno sobo z novim pametnim televizorjem in doživite povsem drugačno izkušnjo gledanja, za dodatne informacije pa obiščite http://www.samsung.si.
Značke: samsung