Vsaj za hip postavite SEBE na PRVO MESTO (majhen korak za VELIK učinek!)

Vsaj za hip postavite SEBE na PRVO MESTO (majhen korak za VELIK učinek!) (foto: Shutterstock) Shutterstock
19. 6. 2019 Promocijsko sporočilo

Živimo prehitro in tega se zavedamo vsi. Da upočasnimo korak, pa je potrebno še malo več – zavest, da bomo na dolgi rok le tako lahko ostali vitalni, aktivni, zdravi.

Vsak ima tisto nekaj svojega, kar mu napolni baterije (beri telo in dušo), dolije gorivo, da nov zagon. Težava je samo v tem, da se nam zdi, da za to nimamo časa. Pozabite na izgovore, če si hočete dobro, in ozavestite, da boste veliko bolj učinkovito jadrali med vsemi obveznostmi dneva, če se vsaj za trenutek ustavite in naredite nekaj zase. Tri preproste, a učinkovite namige smo zbrali kar mi.

1 Ne počnite ničesar

Še znate? Samo sedeti in opazovati ptice ali ležati in globoko dihati? Kjerkoli že ste, poskusite za nekaj trenutkov samo biti in pozabiti na ves svet. Lahko tudi zaprete oči in si mrmrate najljubšo melodijo. Če ste v pisarni, se zazrite skozi okno v daljavo in izklopite zvok.

 

2 Moč glasbe

Glasba ima neverjetne učinke na nas, na naše razpoloženje in počutje. Sploh ni pomembno, kje ste ta hip – na mestnem avtobusu, v pisarni, v čakalni vrsti – nadenite si slušalke in si zavrtite najljubši komad. Bodite pozorni samo na to, da je poslušanje glasbe v tistih okoliščinah varno.

3 Privoščite si dobrodejni napitek

Morda jih že poznate, kar pomeni, da znate sebe kdaj postaviti na prvo mesto. Fructalovi napitki Vitality, Detox, Antistress in Focus pozitivno vplivajo na um in telo. Vsak s svojim posebnim namenom pripomorejo k boljšemu počutju in vzpostavljanju ravnovesja v telesu.

Napitki Fructal First so lahko vaš trenutek dneva, saj s seboj ne nosijo le trendne kombinacije okusov, temveč funkcionalne dodatke oziroma vitamine in minerale, ki poskrbijo za nov zagon.

Izberite svojega:

♥ Vitality. Če ste fizično aktivni, morate poskrbeti za uravnoteženo prehrano, kakovosten spanec in predvsem – hidracijo. Fructal First Vitality vsebuje  L-karnitin, magnezij, vitamin B6 in cink, ki ima vlogo pri presnovi maščobnih kislin.

♥ Detox. Znebite se toksinov z zadostno hidracijo, ki poskrbi tudi za pravilno delovanje organov, prenos hranil in ohranjanje telesne temperature. Fructal First Detox vsebuje pantotensko kislino, vitamin B6 in magnezij, ki prispeva k ravnotežju elektrolitov.

♥ Antistress. V stresnih situacijah si poleg sprostitvenih tehnik privoščite Fructal First Antistress, ki vsebuje pantotensko kislino, magnezij, vitamin B6 in niacin, ki prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju. 

♥  Focus. Ste umsko zelo aktivni? Potem bo pravi Fructal First Focus! Poleg hidracije, ki je ob umskih naporih nujna, bo za pravi fokus pomagal poskrbeti z vitaminom B6, vitaminom B12, biotinom in pantotensko kislino, ki prispeva k umskim zmogljivostim.

 

 

 

Značke: Fructal