Za »črni petek« skočite na Shoppster

Za »črni petek« skočite na Shoppster (foto: Shoppster) Shoppster
21. 11. 2022

Bliža se črni petek, ki s seboj prinaša pravo nakupovalno mrzlico in vrtoglave prihranke. Številne ugodnosti so pripravili tudi v priljubljeni spletni trgovini Shoppster, kjer lahko že skozi ves november nakupujemo vse do 50 % ugodneje. Preverili smo, katerih ponudb športni navdušenci preprosto ne smete spregledati.

Več premišljeno in pregledno oblikovanih kategorij na spletni strani trgovine Shoppster omogoča preprosto in učinkovito brskanje po bogatem naboru izdelkov, pri končni odločitvi pa pomagajo tudi uporabne označbe, kot so »Shoppster priporoča«, »Največkrat gledani«, »Najbolj prodajani« in »Samo še nekaj kosov«.

Sobno kolo kar 100 evrov ugodneje!

Na Shoppsterjevih spletnih policah se nahaja več kot 150.000 izdelkov priznanih blagovnih znamk. Športnim navdušencem priljubljeni spletni trgovec priporoča, da še posebej pozorno prečešejo kategorijo Šport in prosti čas, kjer najdejo širok nabor opreme za fitnes in vadbo doma, pripomočke za raznovrstne športne aktivnosti, pa tudi športna oblačila, obutev, dodatke in še marsikaj. 

S prihrankom kar 100 evrov je v teh dneh denimo na voljo sobno kolo znamke Toorx, ki z barvnim LCD zaslonom, magnetnim zavornim sistemom, 32 stopnjami obremenitve in 10-kilogramskim vztrajnikom predstavlja popoln pripomoček za aerobno vadbo v zavetju vašega doma.

V formo s trendovsko pametno uro

Že dlje časa razmišljate o nakupu pametne ure, pa še niste našli privlačne ponudbe? Na Shoppsterju je ta kot na dlani – od tam pa lahko skoči direktno na vaše zapestje! Pametna ura Redmi Watch 2 Lite proizvajalca Xiaomi ima več kot 100 športnih načinov, HD barvni zaslon na dotik in vgrajen sistem GPS, odlikuje pa jo tudi standard vodoodpornosti 5ATM, ki zagotavlja, da je ura odporna na neposredno izpostavljenost vodi. 

Pametna ura s številnimi uporabnimi funkcijami od merjenja srčnega utripa, analize spanja do merjenja kisika v krvi in celo stresa z enim polnjenjem zdrži do kar 10 dni. Ob črnem petku je na Shoppsterju na voljo za neverjetnih 52,90 evrov!

Shoppster

Telemachove naročnike čakajo dodatne ugodnosti

Kupcem, ki so včlanjeni v program zvestobe Shoppster Smart, je na voljo mesečna ponudba z ugodnejšimi cenami, ki obsega do 50 izdelkov s popusti od 10 % do 40 %. Pa ste vedeli, da lahko vsi uporabniki telekomunikacijskega operaterja Telemach pri nakupovanju na Shoppsterju poleg tega prejmejo dodatne ugodnosti?

Kot Telemachovi naročniki ob včlanitvi v program zvestobe Shoppster Smart namreč samodejno postanejo del ravni Shoppster Smart Connect. S preprosto povezavo uporabniških računov Telemach in Shoppster lahko spletno košarico polnijo z nakupom na 24 obrokov brez obresti.

Raziščite ponudbo, ki jo najdete v posebni kategoriji Črni petek! Shoppster namreč vse do 27. 11. 2022 razvaja z visokimi prihranki.