Plesne srede: Izpleši se!

3. 1. 2012

Vsako sredo od 11. januarja naprej se lahko sprostite in znorite na delavnicah plesa brez forme in raziščete sebe skozi nepogojene gibe.

Formlassence oziroma ples brez forme je popolnoma svobodno gibanje telesa, ki vodi v občutek radosti in zanosnega lebdenja znotraj samega sebe. Prinese nam lahkoto, lepoto, ekstazo in užitek. Je proces vrnitve k naravnemu, nepogojenemu gibu.

Za plesno delavnico ne potrebujete nikakršnega predznanja. Ne obstajajo pravilni ali napačni koraki, ne gibi ne občutja. Vse, kar je potrebno, je vaša predaja glasbi in zaupanje inteligenci telesa, ki vas bo vodila k občutju popolnosti.

Srečanja bodo sestavljena iz vaj za raziskovanje telesa in čutenja, ki nas bodo počasi popeljale v naravno harmonijo gibanja in v stanje, ko plesalec izgine in ostane le ples. Za ples brez forme tudi pravimo, da je naravna meditacija, ki poteka popolnoma brez napora in izhaja iz srca. 

Formlassence je s skupino plesalcev razvil Bodin, ki pri svojem delu uporablja tehnike za čiščenje uma in odpiranja notranjega bitja. Delavnice bosta vodila Bodin in Kristina De Ventus, plesalka in plesna pedagoginja ter trenerka plesa brez forme.

KDAJ: Vsako sredo od 18:30 do 20:30. Začetek programa: 11.1. 2012. Konec programa: 25.4. 2012.

KJE: Ljubljana, BTC, Leskoškova 6. Parkirna mesta so zagotovljena pred dvorano.

CENA:
Za mesečni obisk (4 srečanja po 120 minut): 105,00 evrov. Znesek poravnate za mesec vnaprej: 11.1., 8.2., 7.3. in 4.4.2012.

Možen je tudi obisk posameznega srečanja po ceni 30,00 evrov, čeprav za hitrejše rezultate priporočamo mesečni obisk.

PRIJAVE IN INFORMACIJE:
Tadeja 040 423 719; tadeja@drustvo-bindu.si; www.drustvo-bindu.si

POTREBŠČINE: Plesali bomo bosi ali v nogavicah. Potrebujete udobna oblačila za prostočasne dejavnosti. Po srečanju se je možno oprhati.