Prebudite speči potencial

18. 1. 2010

Kundalini meditacija je oblika aktivne meditacije s ciljem zbuditi človekovo življenjsko energijo. Ta energija je pri večini ljudi uspavana, ker nam nihče ni pokazal, kako jo aktivirati in uporabljati.

Sodobnemu zahodnemu človeku, ki ni vajen sproščeno sedeti pri miru in meditirati, je aktivna meditacija pisana na kožo. Njeno izhodišče je namreč telesna aktivnost, skozi katero preidemo v meditacijo.

Vsakodnevna kundalini meditacija prinese naslednje rezultate:

  • - postanemo energetsko pretočni
  • - telo se zmehča in dobi lastno samozavest
  • - grobe energije rafiniramo v nežnejše
  • - postanemo bolj čuteči
  • - povečata se kreativni potencial in zmožnost za delo
  • - zmanjša se potreba po spanju.

Meditacijo, ki traja 60 minut, sestavljajo štirje deli. Prve tri spremlja glasba, četrti poteka v tišini. Podroben opis meditacije je na www. drustvo-bindu.si.

Delavnico bo vodil Bodin z izšolanimi asistenti društva Bindu. Bodin ima trajno odprt pretok kundalini energije 20 let. To mu omogoča, da je doslej že marsikateremu udeležencu pomagal ob ključnih trenutkih in mu omogočil trajno odprtje kundalini energije.

Začnite dan že pred službo. Telo vam bo hvaležno.

KDAJ: vsak dan od 24. 1. do 28. 2. 2010. Od ponedeljka do petka od 5:15 do 6:15. Ob sobotah in nedeljah od 6:00 do 9:00. Prvo srečanje je v nedeljo, 24. 1. ob 6:00.

KJE: Ljubljana, Center Premik v Župančičevi jami. Udeleženci prejmejo zemljevid lokacije po prijavi.

CENA: 350, 00 evrov.

Ob prijavi je potrebno nakazati akontacijo 80, 00 evrov na TRR društva Bindu 02300-0090981553 z namenom: KUNDALINI. Ob morebitni odpovedi delavnice s strani organizatorja akontacijo vrnemo v 8 delovnih dneh.

Prijave in informacije: Tadeja 040 423 719;

tadeja@drustvo-bindu.si; www. drustvo-bindu.si ali Društvo Bindu, Vrhpolje pri Moravčah 63, 1251 Moravče.

Prijavite se najpozneje do četrtka, 21. 1. 2010. Število udeležencev je omejeno.

Potrebščine: Meditacijo bomo delali bosi ali v nogavicah. Potrebujete udobna oblačila za prostočasne dejavnosti, ležalno podlogo, spalno vrečo ali odejo. Po meditaciji se je možno oprhati.

POSEBNO OPOZORILO: Delavnice se ne morejo udeležiti psihično zdravljeni ljudje. Prav tako se je ne morejo udeležiti ljudje, ki so odvisni od katere koli droge. Če jemljete kakršna koli zdravila ali imate kakršne koli telesne oziroma psihične težave, ste o tem pred delavnico dolžni obvestiti organizatorja.

Značke: kundalini