Zakaj bi morala vsaka ženska imeti prijateljico, ki je po horoskopu devica?

Zakaj bi morala vsaka ženska imeti prijateljico, ki je po horoskopu devica? (foto: Profimedia) Profimedia
20. 9. 2021

Lastnosti devic so neprecenljive in oblikujejo odličnega prijatelja! 

Kaj bi po vašem mnenju moralo imeti trdno prijateljstvo? Zagotovo veliko vrednot najdete pri osebah, rojenih v znamenju device. Če imate takšnega prijatelja, ga ne spustite iz rok. 

Osebe v znamenju device so odlični prijatelji, zaradi teh lastnosti: 

ZVESTOBA

Device so uspele najti mejo med zvestobo in pozornostjo, zato se ne bo zgodilo, da bi od vas zahtevale preveč slednje in vam ne pustile dihati. Če potrebujete nekaj časa samo zase, to povejte in naj vas ne bo strah, da bi devica kaj zamerila - to popolnoma razume, saj si tudi sama v samoti polni baterije. 

NE OVINKARIJO

Ta lastnost vam na pogled morda ni najbolj všeč, a v resnici pride precej prav: device vedno povedo resnico in od njih boste dobili jasen odgovor na vaše vprašanje. Ne bo ovinkarjenja niti zavijanja v celofan, kar se sliši malce kruto, vendar devica to dela vam v prid - ne želi, da živite v lažeh in zmotnih prepričanjih. 

Poleg tega je vse, kar dobrega izrečejo o vas, popolna resnica. 

PRIPRAVIJO NAJBOLJŠE ROJSTNODNEVNE ZABAVE

Osebe v znamenju device so perfekcionisti: vse mora biti točno na svojem mestu, poskrbijo za vse detajle in ne, niso se zmotile niti za milimeter. Poleg tega je njihovo poslanstvo pomagati ljudem, ki jih imajo rade. 

Kaj natanko to pomeni? Da vam bo prijatelj, ki je po horoskopu devica, pripravil najboljšo zabavo za rojstni dan, ki ste jo kadarkoli imeli. Res je, da lahko na trenutke postane "diva", ko kaj ne bo šlo po načrtih, a ne skrbite, na koncu bo vse tako, kot mora biti. 

NANJE SE VEDNO LAHKO OBRNETE, KO IMATE PROBLEM ...

Kot že omenjeno, device rade pomagajo prijateljem in bližnjim, zato ne oklevajte, ko imate težavo. Prijatelj vas bo z veseljem poslušal in skušal ponuditi nekaj rešitev, ali si vzel čas za podrobnejšo analizo - še ena stvar, ki jo device obožujejo. 

Ne glede na razplet boste vedeli, da je devica na vaši strani. 

... ALI POTREBUJETE LJUBEZENSKI NASVET

Še nekaj lastnosti devic: so analitične in precej dobro zaznavajo svojo okolico ter ljudi. Slabša lastnost pa je, da so lahko precej obsojajoče, tudi do svojih prijateljev. 

A imamo dobro novico: device skušajo svoje super moči uporabljati v dobre namene, zato dobro presojajo karakterje in so zelo previdne, koga spustijo v svoje življenje. Slabo osebo "zavohajo" že na kilometer daleč. 

Če torej potrebujete nasvet glede vaše simpatije, o kateri niste povsem prepričani, vam bo devica dala precej jasno in natančno sliko. 

NIKOLI NE RAZOČARAJO PRI DELU

Device so odločna in organizirana bitja, zato se nanje lahko vedno zanesete. Verjetno vas prijatelj v tem horoskopskem znamenju glede tega ni še nikoli razočaral. Če imata torej skupni projekt, bo ta izveden odlično, ko si postavite cilj, bo devica poskrbela, da ga dosežete in ostanete motivirani, kadar potrebujete uslugo, se obrnite nanjo. 

NIKOLI SE NE HVALIJO IN OČITAJO

Device so skromne, zato vam ne bodo naštevale, kaj vse so storile za vas, niti se s tem ne bodo hvalile ostalim. Za prijateljstvo bodo naredile vse in nikoli opominjale, koliko truda so vložile. 

Vir: www.elitedaily.com