Cene fitnes kart se dražijo! Preverite, koliko vas bo stalo zdravo telo

4. 1. 2018 Promocijsko sporočilo

Večina ljudi, ki na novo začne z redno vadbo, v roku pol leta obupa. Zakupljene letne karte gredo v nič, rezultatov ni, le denarnica je prazna. Letos imate ponovno priložnost dokazati sami sebi, da niste le del povprečja ljudi, ki s prvim januarjem povsem pozabi na svoj načrt.  Svojo merico vzpodbude pa lahko pripomorejo tudi ugodne cene kart.

Veliko ljudi se izogiba fitnesa, ker ne vedo točno, kaj tam početi. Kar naenkrat so obdani z najrazličnejšimi napravami, opazujejo ljudi, ki suvereno izvajajo zapletene vaje, njim pa se niti sanja ne kaj početi na različnih napravah. Pravilna izvedba vaj je nujna za napredek in izogibanje poškodbam, zato je pametno, da se za prve obiske fitnes centra dogovorite za osebno trenerstvo.

Fitnes združuje raznoliko vadbo od vadbe za moč, aerobne vadbe in vaj za vzdržljivost.

Zakaj torej fitnes?

  • Vse najdete na enem mestu (vaje za moč, kardio, osebno trenerstvo, svetovanje itd.)
  • Učinkovito oblikovanje telesa in izguba odvečne telesne teže
  • Fitnes vam s pomočjo osebnega trenerstva pomaga, da se držite zastavljenih ciljev
  • Pridobivate lahko na mišični masi
  • Fitnes center je odlična priložnost, da spoznate nove ljudi, ki imajo podobne cilje
  • Fitnes je odlična izbira za individualiste, ki ne marajo skupinskih vadb in športov

Vitalno podjetje

Ne najdete prave motivacije?

Če se težko motivirate in odpravite na trening ali vam treningi postanejo dolgočasni in monotoni, potem je osebni trener prava odločitev za vas. Predvsem, če niste ravno aktiven posameznik in je ena od vaših zaobljub bolj aktivno in zdravo življenje. Osebni trener vam bo pomagal, da postaneta rekreacija in obiskovanje fitnesa rutina.

Obisk fitnesa vsaj dvakrat do trikrat na teden

Priporočamo, da fitnes obiščite vsaj dvakrat do trikrat na teden. Tako boste lažje dosegli želeno težo in jo tudi vzdrževali, redno obiskovanje fitnesa pa bo okrepilo tudi vaš imunski sistem in na splošno izboljšalo kakovost vašega življenja.

Šport na klik

Kako do cenejše karte za fitnes ali vodene vadbe?

Zavedamo se, da je lahko nakup fitnes kart in osebnega trenerstva velika investicija, zato vam je Šport na klik pripravil posebno ponudbo za cenejše mesečne karte.

Šport na klikŠport na klik je rezervacijski sistem, ki vam preko spletne aplikacije omogoča rezervacijo več kot 1000 različnih športnih, družinskih in adrenalinskih aktivnosti v več kot 200 športnih centrih po Sloveniji. Fitnes, joga, vodene vadbe, bazen, savna in še mnogo več - brez vezave, brez članarine, do 60 % nižje cene,  že od 3,9 € dalje!

Študentje pa imajo možnost koriščenja ugodnosti preko rezervacijskega portala Študentska vadba, kjer so vadbe, fitnes, bazeni in drugo na voljo že od 2,5 € naprej.

Prihranite kar 10 % pri nakupu mesečne karte!

Ni več izgovorov in oklevanja! Ponujamo možnost nakupa mesečnih kart za 11 centrov po Sloveniji, na katere pridobite 10 % popusta.

Kako do ugodnejše karte?

Ponujamo možnost nakupa mesečnih kart za 11 centrov po Sloveniji. Na njihovo redno karto ponujamo 10 % popust, ki ga boste v obliki dobroimetja prejeli na vaš račun.

Kaj morate storiti?

  1. Opraviti brezplačno registracijo v aplikacijo Šport na klik (Ali Študentsko vadbo). REGISTRACIJA >>>
  2. Opraviti nakup mesečne karte pri spodaj navedenih centrih.
  3. 10 % cene se vam v obliki dobroimetja vrne na vaš račun in ga lahko porabite za naslednji obisk športne aktivnosti.
  4. Prijavite se na vadbo, fitnes, savno in bazen in pokurite vse odvečne kalorije, ki se nabirajo čez december

Šport na klik

Poskrbimo tudi za podjetja!

Vitalno podjetjeVitalno podjetje je najbolj zaželen program promocije zdravja in dobrega počutja za vaše zaposlene. Znižajte stroške bolniških odsotnosti in  dvignite zadovoljstvo kolektiva.

Kontaktirajte nas na: info@vitalno-podjetje.si ali 051 339 543, www.vitalno-podjetje.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri