Eurofit Fest – mednarodni festival gibanja z dobrodelno prireditvijo za Marušo!

Eurofit Fest – mednarodni festival gibanja z dobrodelno prireditvijo za Marušo! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
26. 2. 2016 Promocijsko sporočilo

Ljubitelji gibanja, rekreacije in športa nasploh, pozor! V začetku marca se bo v športni dvorani Medvode dogajal Eurofit Fest, mednarodni festival gibanja, ki mu bomo dodali še dobrodelno noto.

Na prireditvi bodo na svoj račun prišli navdušenci fitnesa, aerobike, plesa, joge, pilatesa, funkcionalne vadbe, predstavljene bodo številne novosti in vadbeni trendi, obiskovalci pa bodo deležni tudi veliko čarobnih presenečenj in daril.

Guillermo Gonzalez Vega, Gil Lopes, Fernando Miranda, Marko Geršak, The Artifex, Marija Andrijašević, Peter Dragovič, Lejna Karić Lubarda, Irena Pfundner Tkalec in mnogi drugi vrhunski strokovnjaki bodo dva dni podajali in širili znanje ter zabavo strokovnim kadrom, rekreativcem, športnim navdušencem in ljubiteljem gibanja:

  • V soboto bodo na svoj račun prišli navdušenci step aerobike in plesa. Ena od posebnosti sobotnega dogajanja bo posebna dvorana New age, kjer bodo predstavljene novosti, inovacije in najaktualnejše vadbene zvrsti ter trendi, ki so že prišli ali pa šele prihajajo v Slovenijo. Vzporedno bodo potekala tudi najrazličnejša predavanja s področij managementa, medicine in zdravja. Sobotni večer bo namenjen tudi koncertnemu dogodku.
  • V nedeljo bodo v ospredju aerodance vadba, funkcionalne vadbe, body & mind delavnice ter poseben magičen in dobrodelno obarvan spinning maraton.

Trenutek gibanja za Marušo!

V okviru projekta Ustvarimo trenutek gibanja bodo magičnemu festivalu gibanja dodali še dobrodelno noto – dva dni bodo migali za deklico Marušo, zbirali sredstva in ji na ta način pričarali trenutek gibanja, ki ga sama žal ne more biti deležna ...

Maruša, Eurofit Fest

Maruša ima spinalno mišično atrofijo, za kar ne obstaja zdravilo. Maruša je ljubka, prijazna, inteligentna, a zelo sramežljiva deklica. Deklica je nasmejan otrok, kljub temu da je njeno mlado življenje prikovano na invalidski voziček. Maruša živi z mamico Heleno, ki se ljubeče in skrbno prebija skozi vsakdan, da ustreže in polepša trenutke Maruši.

Projekt so že velikodušno podprli številni ambasadorji, med njimi tudi glavna ambasadorka in pobudnica gibanja za Marušo – plesalka Nika Kljun, ki se je brez oklevanja odločila podpreti projekt, saj je sama dnevno v gibanju in se zaveda, kako pomembno je.

Torej, na na koledarju si označite 5. in 6. marec!

Vidimo se na Eurofit Festu 2016!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri