6 razlogov, zakaj prakticirati jogo (+ vabilo na Dneve joge)

9. 9. 2019 Promocijsko sporočilo

Zdaj že vsi vemo, da joga ni dobra le za naše telo, ampak tudi za naše psihično stanje in zdravje. S tem namenom bo Merkur zavarovalnica tudi letos organizirala Dneve joge, ki vas bodo sproščeno povedli v jesen.

Vsi, ki ste se že kdaj udeležili vadbe joge, vam je kmalu postalo jasno, da je joga veliko več kot le pot do fit telesa in sprostitve. Za marsikoga joga postane način življenja, saj redno izvajanje jogijskih asan pozitivno vpliva na različna področja našega življenja in dojemanja okolice. In ko nam septembra poletje izreka slovo, s tem prihaja obdobje, ko se tempo življenja ponovno nekoliko pohitri, naš urnik pa je zapolnjen s številnimi obveznostmi. Da nas vso to hitenje ne privede do izgorelosti, je ključno najti protiutež, ki nas bo znala povrniti v občutek umirjenosti in joga je pri tem lahko izjmeno učinkovita.

Prav s tem namenom vas vabimo, da se udeležite Dnevov joge, ki bodo letos že drugič potekali pod okriljem Merkur Zavarovalnice. Prvega dogodka se boste lahko udeležili že 14.9. v Mariboru, temu pa sledita še dogodek 21.9. v Portorožu in 28.9. v Ljubljani. Ker so mesta na dogodku omejena, svojo prijavo pravočasno oddajte TUKAJ.

PRIJAVITE SE NA DNEVE JOGE MERKUR ZAVAROVALNICE

Če pa še vedno oklevate glede izvajanja joge, vas bo morda prepričalo spodnjih 6 razlogov:

  • boljši spanec,
  • boljša koncentracija in spomin,
  • večja mišična moč in givljivost,
  • lepša telesna drža, 
  • izboljšano delovanje imunskega sistema,
  • boljša samopodoba.

DNEVI JOGE MERKUR ZAVAROVALNICE bodo potekali:
14.9. - Maribor
21.9. - Portorož
28.9. - Ljubljana