Festival Joga v vsakdanjem življenju

12. 1. 2009

Društvo Joga v vsakdanjem življenju bo 20. obletnico delovanja v Sloveniji zaznamovalo s Festivalom Joga v vsakdanjem življenju, ki bo tudi dobrodelno obarvan.

Festival bo potekal 31. januarja v prostorih društva na Selanovi 16 v Savljah v Ljubljani.

V okviru pestrega programa bodo med drugim predstavili različne tehnike in vidike joge, potekal pa bo tudi dobrodelni srečelov, katerega izkupiček bo društvo Joga v vsakdanjem življenju Ljubljana doniralo društvu Beli obroč in izobraževalnemu centru v revnem predelu indijske zvezne države Radžastan. V imenu društva Beli obroč bo donacijo prevzela njegova predstavnica Vlasta Nussdorfer.

Spoznajte pozitivne učinke joge

Dan odprtih vrat bo vsem ljubiteljem vadbe joge in tistim, ki bi jo želeli spoznati, ponudil 27 predstavitev različnih tehnik in drugih vidikov joge med njimi asane (telesne položaje), dihalne vaje, meditacijo, tehnike čiščenja telesa, čakre, vaje za starejše, za premagovanje stresa, za zdravo hrbtenico in sklepe ter videoposnetke predavanj avtorja sistema Joga v vsakdanjem življenju.

Različne vaje in tehnike boste lahko seveda tudi sami preizkusili pod vodstvom usposobljenih inštruktorjev. Na voljo bo literatura o jogi, vegetarijanski prigrizki, možnost vpisa v društvo, druženja in informacije, poskrbljeno pa bo tudi za najmlajše obiskovalce.

V preddverju si boste lahko ogledali bogato dokumentarno razstavo o 20 letih delovanja društva.

Vabljeni!

Za več informacij kliknite tukaj!

Oglejte si video Joga v vsakdanjem življenju!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri