V kateri tečaj joge se vpisati?

V kateri tečaj joge se vpisati?  (foto: Shutterstock.com) Shutterstock.com
1. 9. 2014 Promocijsko sporočilo

Vabimo vas k vpisu rednih tečajev joge. Vpisi v 5-mesečne tečaje se pričnejo 1. 9. 2014. Lahko pa preverite različne programe z BREZPLAČNIM obiskom in poiščite tistega, ki vam je pisan na kožo.

Tečaji joge so oblikovani tako, da nudijo možnost napredovanja tako začetnikom kot tudi izkušenim praktikantom.

Potekali bodo na dveh lokacijah (s klikom na povezavo je dosegljiv urnik in cenik):

  1. Center veščin Trans4mator, Glinška 6; www.jogado.com/aiki
  2. Studio Telodrom, Kolarjeva 45a; www.jogado.com/telodrom

Vpisi se pričnejo 1. 9. 2014.

Programom se seveda lahko pridružite tudi kasneje, učitelj bo zahtevnost prakse vedno prilagodil znanju vadečih.

Več o programih

Programi so plod prakse in znanja posameznega učitelja in so namenjeni razumevanju celovite prakse, ki omogoči uvid in razumevanje jogijske prakse. Praksa joge predvsem sledi namenu umiritve miselnega toka. Telo, dih in pozornost so orodja prakse.

Hatha flow, Vinjasa

Fizično zahtevna vadba, osnovana na stilu Ashtanga Vinyasa serije 1, 2 in 3. Poleg gibljivosti se z vadbo razvija tudi dinamična moč telesa. Tečaj bo omogočal postopno učenje ter vas hkrati usmeril v bolj zahtevno obliko hatha joge.

Vadba je primerna za bolj razgibane in fizično pripravljene osebe, ki v naglici vsakdana niso popolnoma opustili športnih aktivnosti ter nimajo resnih fizičnih omejitev.

Je kreativna oblika hatha joge, ki je pogosto zanimiva za aktivne osebe, ki so s težavo popolnoma statični.

Razvoj sposobnost za umiritev tako prihaja skozi gibanje. Zahtevnost se prilagaja skupini, zato je primerna vadba tako za začetnike kot tudi poznavalce.

Hatha joga

Praksa hatha joge poživi naše telo in umiri um. Različne telesne tehnike (asane), delovanje v skladu z dihom, usmerjena pozornost...so različna orodja, ki nas učinkovito usmerijo v trenutek tu.

Program je primeren za vsakogar, ki se želi naučiti celovitega delovanja, ko so telo, dih in um zbrani v eni točki pozornosti. Praksa hatha joge je eliksir, ki napolni vse ravni našega zavedanja.

Hatha joga in meditacija

Vadba hatha joge telo pripelje do faze, kjer je um umirjen in pripravljen na meditacijo. Pojem meditacija lahko zajema široko paleto povsem različnih tehnik.

Treba je razumeti, da same tehnike niso meditacija. So le orodje, ki našo pozornost intenzivno usmerijo v predmet opazovanja. Meditacija se začne, ko ostane le še občutek. Meditacija ni mlačno sedenje in pasivno gledanje v prazno. Um je med tehniko aktiven, da se med meditacijo odmakne občutku...

Individualni program

Potrebujete spremembo? Želite v svoje življenje vnesti več miru, pridobiti sposobnost koncentracije, prebuditi svoje telo, morda preseči svoje trenutne omejitve? Imate zatrpan urnik? Vam skupinske vadbe ne ustrezajo? Želite obravnavo, ki se prilagodi vašemu življenskemu stilu? Individualen program vam je pisan na kožo. Na uvodni uri se jasno začrtajo cilji posameznika in program se iz ure v uro približuje namenu, ki je zastavljen.

Z individualnim programom se naučite učinkovito delovati na vse ravni svojega življenja, aplikativnost jogijskih tehnik je uporabna tako v zasebnem kot v poslovnem svetu. Prilagojeno posamezniku program poveže delovanje telesne, razumske, čustvene in energetske ravni našega bivanja ... več na 041 70 36 77 (Robert).

Dodatne informacije:

Robert Hönn
070 772 713
041 703 677
www.jogado.com