Video: Seksi na plažo - za raven trebuh

9. 7. 2010

Z rednim izvajanjem naslednjih vaj boste izklesali trebušne mišice.

1. Dotik tal + dvig glave

Ulezite se na hrbet. Vsako nogo posebej dvignite na 90 stopinj. Roke položite za glavo. Hrbet naj bo v nevtralnem položaju (križnica mora biti vzporedno s tlemi in ledveni del poskušajte zadržati dvignjen rahlo stran od podlage). Povlecite trebuh navznoter, vdihnite in z izdihom spustite eno nogo proti tlom in zraven še dodatno dvignite glavo, z vdihom nogo počasi vrnite v začetni položaj, glavo spustite rahlo nazaj in ponovite vajo še z drugo nogo.

2. Spust nog

Noge iztegnite navpično navzgor. Zategnite pas, vdihnite in z izdihom rahlo spustite iztegnjene noge do polovice in z vdihom počasi nazaj. Ključ vaje je v počasni izvedbi in ob tem, ko gredo noge dol, naj se vaš pas še bolj zategne (kot da bi ga vakuum stisnil skupaj). Glava naj bo dvignjena na konice lopatic, zato da si pomagate z močjo trupa, saj je vaja zahtevna.

3. Polovični dvig sede na žogi

Žogo fiksirajte za telo čisto pod trtico. Roke namestite za glavo in se z ravnim hrbtom (ne preveč) počasi z vdihom spustite nazaj. Z izdihom se trup rotira, rebra se približajo kolkom in popek povlecite navznoter. Med kolena fiksirajte žogo ali vzglavnik, da lahko z izdihom stisnete še stegna.

Tanja Želj

Video: Seksi na plažo - za čvrste roke

Video: Seksi na plažo - za ozek pas

Video: Seksi na plažo - vaje za zadnjico

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri