Tudi od zdrave hrane se lahko zredimo (razlaga prehranski strokovnjak Niko Popović)

Tudi od zdrave hrane se lahko zredimo (razlaga prehranski strokovnjak Niko Popović) (foto: unsplash) unsplash
3. 4. 2020

Farmacevt in prehranski strokovnjak Niko Popović je pri svojem delu s klienti doživel že marsikaj, tudi primer debelosti, za katerega ni bila kriva nezdrava prehrana, ampak ...

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste pripravili zdravo sladico ali prigrizek, po katerem ne bi smeli imeti slabe vesti, pa ste jo na koncu vseeno imeli, ker ste skoraj vse pojedli sami? 

Včasih glede prehrane sprejmemo povsem zdrave odločitve in pripravimo uravnotežene, hranljive obroke, pa se kljub temu pojavijo odvečni kilogrami. 

Po drugi strani pa obstajajo ljudje, ki jedo pretežno nezdravo in ostanejo suhi. Več o teh dveh ekstremih in o napotkih za vse, ki se lotijo zdravega načina prehranjevanja, izveste v videu. 

Niko je v videu opozoril na dva ekstrema in povedal: 

"Vzemimo za primer poslovneža, ki je redno telovadil, ampak zaradi pomanjkanja časa zjutraj pojedel nadomestek obroka in za kosilo hitro hrano. Bil je suh (zdrava telesna teža). Ampak ne je na način, ki bi dolgoročno deloval v prid njegovemu zdravju. 

Po drugi strani pa sem imel primer klientke, ki je jedla zelo zdravo in ogromno vedela o prehrani, ampak njene porcije so bile vsaj za 50 % prevelike, če ne kar dvakrat prevelike. Zato je imela 180 kg. Pri njej smo morali zgolj zmanjšati vnos že obstoječe hrane, ki jo je jedla."

 
Preverite njegovo posebno ponudbo z garanacijo!

Hujšanje z garancijo - plačilo le ob izgubi vsaj 3 kg telesne teže in osvojenemu znanju, kako nadaljevati to željene teže:

  • 2-mesečno individualno svetovanje, prilagojeno posamezniku glede na trenutne prehranske navade: 149 € (74,5 € na mesec)

  • 2-mesečno individualno svetovanje po programu Zdravih navad: 99 € (49,5 € na mesec)

  • 2-mesečno skupinsko svetovanje po programu Zdravih navad (če sočasno začenja dovolj kandidatov): 49 € (24,5 € na mesec)
Prijave zbira na: niko@zdravenavade.si