Boom Box prinaša izvrstne ovsene izdelke, ki ne vsebujejo dodanega sladkorja

Kako pomembna je zdrava in uravnotežena prehrana za naše telo, ni potrebno posebej poudarjati. Po drugi strani pa poslušamo, kako draga, neokusna in dolgočasna je zdrava hrana, zato je čas, da ta mit razbijemo. 

Boom Box prinaša izvrstne ovsene izdelke, ki ne vsebujejo dodanega sladkorja (foto: Boom box promocijsko gradivo) Boom box promocijsko gradivo

Dobra novica je, da svojih prehranskih navad ne rabite povsem spremeniti, saj so dovolj že majhni koraki, s katerimi boste izboljšali zdravje in kvaliteto življenja. Eden od njih je zagotovo zmanjšanje vnosa sladkorja, ki je eden od naših največjih sovražnikov v prehrani. 

Boom box promocijsko gradivo

To so izdelki, ki so rekli: ADIJO SLADKOR!

Ne le da dodan sladkor vsebuje samo prazne kalorije brez hranljivih snovi, z dolgoročnim uživanjem velikih količin sladkorja lahko svojemu telesu naredimo škodo, med drugim v obliki prekomerne telesne teže in raznih bolezni, ki so s tem povezane. Veliko dobrega lahko zase naredite z izogibanjem izdelkom, ki vsebujejo dodan sladkor. 

Prav to je lastnost Boom Box izdelkov: piškoti, kaša, granola in napitki namreč ne vsebujejo dodanega sladkorja! Razviti so v sodelovanju z nutricionisti in 100 % temeljijo na naravnih (rastlinskih) sestavinah, med katerimi prevladuje oves. Le-ta je ena najbolj zdravih sestavin, ki jo lahko uvedete v svoj jedilnik, saj vsebuje veliko hranljivih snovi. Oves pomaga preprečiti razne bolezni in okrepiti telo. Boom Box izdelki so tako slastni, da bi jih lahko jedli vsak dan in so zato učinkovit način, kako redno uživati oves. 

Boom box promocijsko gradivo

Boom Box izdelki vam dajo totalno ovsen okus! 

Poleg tega da so izdelki Boom Box pripravljeni na rastlinski osnovi in ne vsebujejo umetnih arom, naredijo sestavine kot je sadje, čokolada, oreščki in kombinacije različnih okusov izdelke neustavljivo okusne. 

Boom Box ovsene kaše in granole si boste zaželeli ob vsaki priložnosti: za zajtrk preden se odpravite v službo, kot popoldansko malico ali okusno in zdravo večerjo. Z novimi čokoladnimi kombinacijami ovsenih kaš boste z veseljem ugotovili, da je zdravje lahko odličnega okusa! Piškoti Boom Box pa bodo postali vaš najljubši prigrizek, saj jih lahko spravite v vsako torbico ali žep. Poleg tega da so okusni in zdravi, vsebujejo veliko hranljivih snovi ter vlaknin, zato vas bodo nasitili in preprečili poseganje po sladkorju. 

Boom box promocijsko gradivo

Tudi mleko se je pojavilo v drugačni različici - kot ovsen napitek. Vsi Boom Box ovseni napitki so opremljeni z BIO certifikatom in so bogati z vlakninami, prepričali pa vas bodo s svojo kremasto teksturo. Odlični so v kombinaciji z ovsenimi kašami in granolami, radi pa si jih boste privoščili tudi v skodelici kave. Ko boste preizkusili BARISTA ovsene napitke z mandljem, kokosom in lešnikom, bo pitje kave postal najbolj kremast del dneva.