Imate radi sladko, a vseeno želite poskrbeti za svoje zdravje? Tu so rešitve za vse sladkosnede!

Če vas ta naslov pritegne, smo verjetno v istem klubu: skupnost ljubiteljev dobrot, ki ponoči pogosto posežejo po sladici, še posebej ko nihče ne gleda. Morda je čas, da si priznamo - skrivanje sladkarij pred domačimi, da nam ne bi zmanjkalo 'nočnih doz', postaja iz dneva v dan vse bolj naporno.

Imate radi sladko, a vseeno želite poskrbeti za svoje zdravje? Tu so rešitve za vse sladkosnede! (foto: Boom Box) Boom Box

Odgovor, kako premagati željo po sladkem, se skriva v besedi samonadzor. Vendar, ali je v moderni dobi res vse odvisno samo od nas? Seveda ne, veliko strokovnjakov se ukvarja s tem problemom, saj nas je ljubiteljev sladkega res veliko. Le bolje se moramo informirati in nezdrava živila, predvsem tista, ki so polna dodanega sladkorja, nadomestiti s temi, ki so boljše za zdravje, vsebujejo veliko dobrih ogljikovih hidratov in bodo poskrbela za energijo tudi v najbolj aktivnih dneh.

Največja zvezda na našem trgu je trenutno ponudba Boom Box in, kot pravijo, so prav zaradi nas sladokuscev v kratkem času razvili izdelke brez sladkorja v štirih različnih kategorijah in tako pokazali, da so bolj zdrave različice lahko dobrega okusa.

S stalnim povpraševanjem po družbenih omrežjih smo Boom Box spodbudili, da v kratkem času ustvari več novih različic, ki so praktične za uživanje skozi ves dan. Nova čokoladna okusa ovsene kaše in granole, ki imata okus po najbolj znanih sladicah na svetu, sta trenutno največji hit!

Boom box

Ovsena kaša z lešniki in čokolado ali tisti s čokolado in kokosom v sebi nimajo dodanega sladkorja – tako kot celotna ponudba Boom Box. Poleg zajtrka so zelo praktična rešitev za malico v službi ali lahko večerjo. Pa tudi hrustljava granola z mandlji, kokosom, vanilijo in belo čokolado, ki nevarno spodbuja skomine.

Kdo s tem tandemom okusov in tekstur še potrebuje dodane sladkorje in umetne arome? Pravzaprav smo potrebovali le granolo v manjši embalaži. Idealno kot hiter, s hranili bogat obrok na poti, medtem ko je tradicionalno velik paket vedno na voljo vsem v kuhinji. Prav tako so tekoče uspešnice Boom Box rastlinski napitki iz mandljev in lešnikov zdaj na voljo v priročni 500 ml obliki, zato so lahko vedno pri roki. Ko se kaše in granole pripravljajo s pametnimi napitki, kot so bio Boom Box 100 % rastlinski napitki v zanimivih kombinacijah ovsa z lešniki, mandlji in kokosom - potem zdravi obroki postanejo še večja poslastica, ki bo zadovoljila tudi najzahtevnejše brbončice.

Boom box

Za sladkanje vam ni treba zaužiti velikih količin dodanega sladkorja. Z Boom Boxom lahko jeste več rastlinske hrane in v njej enako uživate!