Capital Soleil za zdravo zaščito na soncu

27. 5. 2009

Podarjamo 4 x Capital Soleil razpršilo za telo (SPF 30+) iz kozmetike Vichy.

Linija Capital Soleil je bogatejša za tri nove izdelke, ki s patentiranim filtrom Mexoryl® SX-XL in antioksidativnimi minerali kožo učinkovito ščitijo pred UV žarki.

Poleg treh novih izdelkov, Capital Soleil razpršilo za telo (SPF 30+), Capital Soleil vlažilno mleko za telo in vlažilna krema za obraz (SPF 50+), so laboratoriji Vichy izpopolnili tudi formule ostalih izdelkov v liniji Capital Soleil, ki so brez vonja, parabena, izdelki so hipoalergeni in preizkušeni pod dermatološkim nadzorom.

  • Vichy ustvarja prvo zaščito pred sončnimi žarki, ki vsebuje antioksidantne minerale za boljšo zaščito kože pred UV-žarki in oksidacijo celic.
  • Novi Capital Soleil izdelki z najnovejšo ekspertizo zagotavljajo optimalno zaščito pred sončnimi žarki:

Capital Soleil vlažilno mleko za telo in vlažilna kreme za obraz SPF 50 +

Izdelek zagotavlja močno antioksidantna zaščito pred poškodbami kože, sončnimi pegami in fotostaranjem v mazljivi, vlažilni in nemastni teksturi, ki je vodoodporna.

Capital Soleil zaščitni sprej za obraz in telo SPF 30+

Neprekinjena meglica zaščite za hiter in enakomeren nanos zaščite. Zagotavlja antioksidantno zaščita pred poškodbami kože, sončnimi pegami in fotostaranjem.

Antioksidantni minerali: magnezij in mangan v Vichyjevi termalni vodi krepita zaščito celic pred oksidacijo zaradi UV-žarkov in zato:

  • ščitita celice imunskega sistema,
  • ščitita »celice mladosti in lepote« in preprečujeta fotostaranje ter izboljšujeta kakovost kože

Rezultat uporabe novih Capital Soleil izdelkov je boljša in bolj zdrava zaščita za kožo, lepša in bolj skladno zagorela polt. Novi Capital Soleil izdelki namreč prav tako preprečujejo dolgoročne kožne poškodbe, preprečujejo nastanek sončnih peg in gub zaradi sonca.