10 stvari, ki jih mora moški narediti po prvem zmenku (če si želi drugega)

10 stvari, ki jih mora moški narediti po prvem zmenku (če si želi drugega) (foto: Profimedia) Profimedia
31. 10. 2017

Prvi vtis je zelo pomemben, saj na podlagi tega odločamo, ali bomo posameznika spustili v svojo bližino. Podobno je po prvem zmenku. Tudi če je bil ta odličen, mora moški kasneje storiti te stvari, da bi si zagotovil ponovno srečanje.

Če si moški želi drugega zmenka, bi moral:

1. Po koncu zmenka povabiti simpatijo na drugi zmenek. Dodatne točke si bo prislužil, če predlaga aktivnost, za katero je rekla, da jo obožuje. Z veseljem bo pristala in hkrati cenila pozornost, ki ji jo namenja.

2. Po uspešnem drugem srečanju, predlagati zabavno aktivnost za prihodnjič. Zagotovo imata skupne interese in lahko najde nekaj, v čemer bosta oba uživala.

3. Biti sproščen in pozitivno naravnan. Pogovori o bivših partnerjih ne sodijo na prve zmenke, prav tako ne vsi osebni problemi in izražanje predsodkov o tem in onem.

4. Poslušati, poslušati, poslušati. Ne le naštevati svojih dosežkov in jo skušati očarati, ampak prisluhniti njenim mislim, podati svoje mnenje in si zapomniti podrobnosti, ki jih bo uporabil kasneje, ko jo bo hotel presenetiti.

5. Vsaj enkrat pohvaliti njen izgled ali drugo podrobnost. Naj je ne zasipa s komplimenti, ampak raje poda enega in naj ta šteje več.

6. Naslednji dan (po zmenku) napisati sporočilo ali jo poklicati. Pa čeprav le vpraša, kako se počuti ali jo opomni, da je prejšnji večer z njo neizmerno užival.

7. Izraziti odobravanje o njenem načinu mišljenja, kadar se z njo strinja. Razveselila se bo, da ju vežejo podobni interesi.

8. Ne pogledovati za drugimi, ko je zunaj z njo. Verjetno ni treba posebej poudarjati, da ne bo hotela na drugi zmenek.

9. Ne prikimavati vsemu, kar reče. Noben par ni tako popoln, da bi se strinjal o vsem. Zato se tudi on ne bi smel pretvarjati, da mu je všeč čisto vse, kar pove.

10. Se izogniti seksu ali pogovoru o tej temi, dokler nista oba pripravljena. Prvi zmenki so namenjeni spoznavanju, zardevanju in spogledovanju. Za posteljne aktivnosti bosta imela dovolj časa kasneje.

Preberite tudi: