15 posteljnih trikov, ki razvnamejo vsakega moškega

15 posteljnih trikov, ki razvnamejo vsakega moškega (foto: Profimedia) Profimedia
10. 10. 2015

Redna in zadovoljujoča spolnost je zelo pomembna za ohranitev srečne zveze. Kako znova razplamteti ogenj? Poskusite s temi triki! 

1. Bodite samozavestni

Zagotovo ni bolj seksi stvari, ki jo lahko ženska naredi moškemu, kot to, da prevzame kontrolo, da točno ve, kaj in zakaj dela.

2. Pohvalite problematičen del telesa

Poskusite nekaj povsem preprostih položajev iz Kamasutre. Dajajte si komplimente, posebno pozornost namenite telesnim delom, za katere veste, da so problematični za vašega partnerja. Tako se bo počutil zaželenega in seksi. Samozavest, zaupanje v lastno telo, ja, to je zlato pri seksu.

3. Povejte, česa si želite

Eden izmed najboljših nasvetov, ki vam ga lahko damo, je, da partnerju poveste, kaj si želite, saj bo le tako seks lahko postal boljši: hitreje, počasneje, bolj nežno … Nikar ne molčite, če si nekaj želite!

4. Predigra je lahko ves dan

Človek zelo hitro pozabi, da je predigra zelo pomemben del spolnega življenja. Telo mora biti za pravi odnos dobro ogreto, zato nikar ne pozabite na odlično ogrevanje. Zakaj ne bi začeli predigre že na večerji ali ob koktajlu. Morda kar malce zavlačujte, vse dokler ne bosta skoraj tekla domov in vsa razgreta skočila med rjuhe.

5. Presenetite partnerja

Oblecite seksi spodnje perilo in ga pričakajte, ko se bo vrnil iz službe. Ne dovolite, da se vas dotakne, ukazujte mu in ga vodite v spalnico.

6. Pijte kavo

Raziskave so pokazale, da nekaj skodelic kave dvigne ženski libido. No, tudi če to ne drži popolnoma, bo kofein izboljšal vašo koncentracijo, kar je seveda zelo pomembno za dobro posteljno akcijo.

7. Ugasnite televizijo

Verjamemo, da radi gledate, kaj dela Dr. House ali kako pojejo slovenski talenti, a televizija ubija strast. Izklopita jo in se posvetita le drug drugemu.

8. Striptiz

Saj ni potrebno, da je vse skupaj profesionalno, izvajati morate le seksi gibe in se počasi slačiti. Nikar mu ne dovolite, da se vas dotika, to ga bo le še bolj podžgalo.

9. Izberite pravo glasbo

Če bo v ozadju igrala prava glasba, bo vzdušje popolno. Poskusite s pesmijo Marvina Greya Sexual Healing.

10. Ledena kraljica

Če se boste svojega moškega lotile oralno, potem si dajte v usta nekaj kock ledu. Občutki, ki bodo šli od toplega do mrzlega, ga bodo povsem 'razkurili'.

11. Jejte lososa

Losos je super izbira za zdravo večerjo, hkrati pa je tudi prava zakladnica skrite spolne energije. Vitamini v mastni ribi bodo dvignili vaš libido.

12. Ugasnite luči

Če bosta ugasnila luči, se ne bosta več le gledala, ampak bosta z drugimi čutili okušala in raziskovala telesi drug drugega.

13. Ne dotikajte se intimnih delov

Popolnoma ga boste razvnele, če se boste izogibale delov telesa, za katere točno veste, da želi, da se jih dotikate. Zavlačujte, kolikor je le mogoče, nato pa začnite z nežnimi dotiki.

14. Pišite mu

Čez dan počasi dvigujte temperaturo, pošiljajte mu SMS-sporočila, kaj vse mu boste zvečer delali.

15. Bodite glasni

Stokanje vam bo pomagalo, da se boste skoncentrirale na akcijo, in seveda bo njega vse skupaj popolnoma spravilo ob pamet.

iz Lise

Preverite še, kaj prvi jutranji ritual pove o moškem.