18 skrivnosti, ki vas pripeljejo do srečne zveze

18 skrivnosti, ki vas pripeljejo do srečne zveze (foto: Profimedia) Profimedia
18. 12. 2017

Če želite, da vaše razmerje raste in vas osrečuje, odkrijte skrivnosti, ki vam bodo pri tem pomagale.

1. Delita. Tako lepe kot slabe trenutke. Pred seboj ne imejta skrivnosti in si stojta ob strani. Vedita, da drug drugemu vedno lahko povesta vse.

2. Dobre in slabe stvari bodo minile. Če sta se znašla pred veliko oviro, se opomnita, da bosta z nekaj časa našla rešitev in spet življenje postavila v stare tirnice. Vedno posije sonce in tudi tokrat bo.

3. Ohranjajta predanost. Kako? Z dotiki, poljubi za dobro jutro in lahko noč, spolnimi odnosi. Intimnost vaju bo še bolj povezala in krepila vajin odnos.

4. Mislite širše. Verjetno načrtujete, da bo zveza trajala dolgo časa. Pomislite na velike cilje, ki jih želita doseči skupaj. Je zanje pomembno, da se prepirate o tem, kdo ni pomil posode?

5. Razveselite ga/jo z majhnimi stvarmi. Hladilnik napolnite z najljubšo hrano, presenetite z romantično večerjo, ki jo pripravite sami, skupaj si oglejta tekmo … Tudi ko nima rojstnega dne, ga/jo presenetite in pokažite pozornost.

6. Zamere skušajte hitro pozabiti, lepe trenutke pa ohranite v spominu. Če boste pri vsakem prepiru na plan privlekli preteklost, vajina zveza ne more napredovati.

7. Komunicirajta. Predvsem takrat, ko se ne razumeta najbolje. Brez pogovora ne bosta rešila ničesar.

8. Ne bojta se kompromisov in prilagajanja. Le tako bosta našla skupne točke in upoštevala želje obeh.

9. Partnerja ne jemljite kot nekaj samoumevnega. Pogosto se zahvalite, ne pozabite na poljub, preden greste od doma, razveselite z majhnimi stvarmi in vedno dajte vedeti, da ste srečni, ker imate možnost življenje deliti z njim/njo.

10. Ohranjajta spontanost. Izleti, ki jih ne načrtujeta, se izkažejo za najboljše in se jih bosta spomnila še dolgo.

11. Bodite potrpežljivi. Vedno ne bo šlo tako, kot ste si zamislili, pa kaj potem. Mogoče bo rezultat še boljši.

12. Proslavita majhne in velike zmage. Naj napredovanje v službi ne bo samo ena izmed novic. Enako velja za vse majhne stvari, ki jih dosežeta.

13. Najdite nove skupne aktivnosti, ki veselijo oba. Ohranita tudi vsak svoje hobije, a del prostega časa preživita skupaj.

14. Povejte, kaj potrebujete in česa ne želite. Partner vam ne more brati misli, zato se ne razburjajte glede stvari, ki jih niste omenili.

15. Nikoli ne nehajta hoditi na zmenke. Privoščita si večer v kinu, predstavo, večerjo v najljubši restavraciji. Ohranita iskrice, ki so preskočile na začetku.

16. Podpirajte partnerja na njegovi/njeni poti. Naj uresniči svoje dolgoletne želje in postane to, kar si želi biti. Pri tem bo potreboval/a nekoga, na kogar se lahko zanese.

17. Preden obsojate, se postavite v njegove/njene čevlje. Bi ravnali enako? Mnogokrat boste spoznali, da sami ne bi naredili nič drugače ali bi se odrezali še slabše.

18. Uživajte. Živita za ta trenutek in najdita srečo v vsakdanjih stvareh. Ne potrebujeta velikih dogodkov in dragih daril, le drug drugega.

Preberite tudi: