Astrologi razkrili: peklenske ženske se najpogosteje rodijo v teh 3 astroloških znamenjih

2. 6. 2024
Deli
Astrologi razkrili: peklenske ženske se najpogosteje rodijo v teh 3 astroloških znamenjih (foto: Profimedia)
Profimedia

Če iščete srečno zvezo in idealno partnerico, bo z njimi najtežje, skoraj nemogoče.

Nekatere ženske zelo težko najdejo skupen jezik s komerkoli zaradi svojega nebrzdanega značaja in zelo burnega temperamenta. Sebe postavljajo na prvo mesto in ne vidijo ničesar dlje od svojega ega. Znajo zelo komplicirati, pa tudi stvari delati po svoje, ne da bi se ozirale na potrebe partnerja. Ostati v zakonu z njimi je prava umetnost.

1. Oven

Ženske v tem znamenju morajo nadzirati vse vidike razmerja. Ne gre za to, da partnerja ne spoštujejo kot osebo. Takšne so po naravi. Vse morata načrtovati vnaprej in ovnice želijo, da je vsaka podrobnost v razmerju na svojem mestu.

Zaradi svoje samozavesti so sprva zanimive, vendar se ta samozavest sčasoma spremeni v prepotentno naravo, s katero se moški težko spopadejo. Prav tako se ovnice ne odzivajo dobro na nekoga, čigar osebnost je tako intenzivna in močna kot njihova. V tem primeru pogosto pride do nenehnega boja za nadzor in prevlado.

2. Škorpijon

Škorpijonke so med vsemi astrološkimi znamenji najbolj zanimive in edinstvene. Imajo veliko kvalitet. So pametne, dojemljive, organizirane in odgovorne.

Kar jim manjka, je predanost. Stvari delajo na določen način in sovražijo, ko se morajo prilagajati željam drugih ljudi. Potrebno je veliko truda, da se škorpijonka zaveže. Večina moških ostane razočaranih.

3. Devica

Ljudje po navadi pri devicah sovražijo njihovo obsesivno, kritično in obsojajočo naravo. Device imajo zaradi svoje perfekcionistične filozofije nerazumno visoke standarde. Od partnerja pričakujejo več, kot jim lahko da, in ne gane jih, če se partner počuti slabo, ker ni izpolnil njihovih pričakovanj. Menijo, da ima pravico postavljati visoka merila. Moški, ki si zares želijo biti z devico, se morajo zelo potruditi, da izpolnijo vsa njihova pričakovanja, poroča Stil.kurir.rs.

Novo na Metroplay: "Pilates je veliko več, kot samo modna muha" | Nina Hanžič