4 napake zmenkovanja, zaradi katerih ne najdete prave ljubezni

4 napake zmenkovanja, zaradi katerih ne najdete prave ljubezni (foto: profimedia) profimedia
19. 4. 2018

Iskanje prave ljubezni je vse prej kot preprosto, še posebej, če vam delo otežujejo naslednje napake. Prepričajte se, da se jim boste izognili.

Veliko zmenkov, a nobene ljubezni, za katero bi se zdelo, da vam je zares usojena. Nekje je očitno šlo nekaj narobe. Prepričajte se, da ne počnete naslednjega:

“Moram se umiriti.”

Ker se vsi prijatelji poročajo ali so v resni zvezi, se tudi sami želite ustaliti, da ne boste izstopali iz družbe. Zato greste na zmenek vedno, ko se vam ponudi priložnost in želite zvezo, ne glede na to, ali vam je oseba resnično všeč. Zanemarjate svoje potrebe in čustva. Takšna razmerja razpadejo po nekaj letih, ko oba partnerja ugotovita, da skupaj žal ne bosta morala shajati. Ne ozirajte se na ostale, ampak iščite tisto, kar resnično želite imeti.

Takoj ste zadovoljni

Šli ste na nekaj zmenkov in vse kaže, da imate z izbrano simpatijo nekaj skupnih točk. Lahko bi imela povprečno razmerje, čeprav se v vašem trebuhu niso prebudili metuljčki in zares ne čutite nič posebnega. Ne zadovoljite se z vsem, kar vam je ponujeno. Potrudite se najti pravo osebo, ne le nekoga, zaradi kogar boste lahko rekli, da niste popolnoma sami. Še vedno imate prijatelje in bližnje osebe, ki so tu za vas.

Vsaka oseba je “tista prava”

Vedno, ko spoznate potencialno simpatijo, vse upe polagate vanjo in se prepričate, da ste našli to, kar iščete. V mislih si predstavljate skupno prihodnost in določite, kako bi življenje lahko teklo. S tem nase izvajate velik pritisk, pa tudi na osebo, ki vam je všeč. Raje se prepustite toku pogovora in dogajanja. Morda se bo razvilo čudovito prijateljstvo, ljubezen pa vas čaka nekje drugje.

S seboj nosite preteklost

Ker ste imeli že nekajkrat zlomljeno srce, se bojite, da se bo vse skupaj ponovilo. Na zmenkih iščete napake simpatije, da bi imeli razlog, zakaj z razmerjem sploh ne začeti. Če preteklosti ne boste pustili v preteklosti, boste zamudili veliko dobrih priložnosti za novo ljubezen. Če želite najti tistega pravega, boste morali tvegati in dovoliti, da se vam približa.

Ste se že prijavili na spomladanski izziv? 

Na aktivni.si smo se namreč odločili, da bomo pregnali spomladansko utrujenost in se še pred poletjem spravili v formo. Zato smo vam pripravili super izziv, ki vam ne bo vzel veliko časa, prinesel pa rezultate - v 4 dneh vam bomo predstavili odlične vaje za noge, zadnjico, trebuh in hrbet. Najbolj vztrajne pa tudi nagradili z nagradami. Zato, če se še niste prijavili, hitro sem: Spomladanski izziv z žogo.