4 seks položaji, ki jih moški v bistvu sovražijo

Ni vsak seks dober seks (foto: Profimedia) Profimedia
24. 7. 2015

Bi si mislili, da je za moške vsak seks dober seks? Ne drži popolnoma - so tudi položaji, ki jih lahko mirno zbrišejo iz vseh seks priročnikov, saj moškim predstavljajo več muk, kot pa zabave.

Seks v stoje

Točneje - seks v stoje, ko sta partnerja obrnjena drug proti drugemu. Seks v stoje, če je partnerka obrnjena k njemu s hrbtom, je popolnoma sprejemljiv. Celo odličen. A ko sta obrnjena z obrazi drug proti drugemu, vse skupaj zahteva več truda, kot ima na koncu učinka. Če on ni ravno vrhunski ljubitelj dvigovanja uteži in ona tehta kaj več kot 50 kilogramov, ta položaj hitro postane vse drugo, kot zabaven.

Ona zgoraj - če dekle preveč poskakuje

Eden najbolj tradicionalnih položajev, pri katerem dekle sedi na fantu, lahko hitro postane mučen, če ona ne zna pravilno izkoristiti tega položaja.

Ker verjemite, da je fantu zelo strašljivo, če dekle prične visoko in vneto poskakovati po njegovem udu, kot da je na trampolinu in ne na človeškem bitju. In vse kar si revež predstavlja je, kako bo v enem od teh poskokov zgrešila luknjo in mu poteptala (in ja, tudi zlomila) prijateljčka.

Sedenje na obrazu

Če je pornografija karkoli prodala za boljše, kot je v resnici, je to zagotovo trenutek, ko se ženska za oralni seks usede njemu na obraz.

Mnogi moški trdijo, da v tem izredno uživajo, a povprečni fante bo v tem čudaškem položaju le s težavo dihal, medtem ko se ona ne bo uspela primerno sprostiti (ker se v strahu, da se preveč spusti na njegov obraz ali pa ... no ja, saj veste). Naj bo oralni izpeljan kakorkoli drugače, mar ne?

Karkoli preveč zapletenega

Če je pobrano iz drobnega tiska Kama Sutre ali pa iz kakšnih ženskih revij in ima že samo po sebi nenavadno ime (obrnjeni helikopterček z rotacijskim podprijemom mednožne salte, recimo), potem mu zagotovo ne bo v užitek. Ker pri teh položaj mu je takoj jasno, da ga bo ali zagrabil krč, ali si bo nategnil mišico, ali poškodoval hrbet ali pa bo na koncu odšepal v kopalnico z bolečim prijateljčkom. Če se bosta sploh znala iz tega položaja še kdaj odmotati.