4 skrivnost, ki jih ŽENSKARJI ne želijo razkriti

4 skrivnost, ki jih ŽENSKARJI ne želijo razkriti (foto: Profimedia) Profimedia
30. 11. 2022

Ženskarji imajo svoje skrivnosti, za katere si ne želijo, da bi jih ženske poznale...

1. Razlika je med moškim, ki rad flirta in moškim, ki vara

Oseba, ki samo rada flirta, vam bo navadno tudi odkrito povedala, kakšne so njegove želje. Takšen moški vam ne bo dajal lažnega upanja in vam bo že od začetka iskreno povedal, da si ne želi zavezati.

Po drugi strani pa moški ki vara, to počne prikrito. Po eni strani vam bo obljubljal zvestobo, po drugi pa bo v praksi dokazoval ravno nasprotno. Manipulativne igre, prikrivanje in zavajanje so del njegovega vsakdana.

2. Nekateri moški so zvesti le toliko, kolikor jim dopuščajo možnosti

Če vas moški še nikoli ni prevaral, to še ne pomeni, da vam je popolnoma zvest in predan; včasih to pomeni le, da še ni imel možnosti varanja. Morda enostavno še ni bilo prave priložnosti ali pa še ni našel ženske, ki bi ga navdušila. Morda tudi sam še ni prepričal žensk, ki so mu bile všeč.

Tudi, če vas moški ni nikoli prevaral, je pomembno, da dobro opazujete njegovo obnašanje okoli drugih žensk.

3. Odnos z ljubico se redko razvije v nekaj resnega

Ste se že kdaj znašli v vlogi ljubice? Moški vam lahko ob tem obljublja, da je ravno v postopku ločitve ali pa da z ženo samo živita skupaj zaradi otrok. A obstaja velika verjetnost, da moški ni iskren.

Zelo redko se zgodi, da moški zapusti svojo ženo ali dolgoletno partnerico zaradi ljubice. Tudi, če do tega pride, obstaja velika verjetnost, da se bo razmerje kmalu končalo ali celo, da bo moški v novem razmerju poiskal drugo ljubico.

4. Ženskarja ne morete spremeniti

Morda se vam zdi, da se bo ženskar spremenil takrat, ko se resnično zaljubi. A dejstvo je, da moški postane ženskar zaradi lastnih travm, preteklih izkušenj in dinamike v družini. Ne morete ga spremeniti.

Ženskar se lahko spremeni samo takrat, ko se za to sam odloči in začne delati na sebi. Drugi ga ne morejo spremeniti.