5 načinov, da rešite dolgočasno razmerje (preden je prepozno)

5 načinov, da rešite dolgočasno razmerje (preden je prepozno) (foto: Profimedia) Profimedia
7. 1. 2022

Se tudi vi počutite ujeti v dolgočasnem razmerju? Ukrepajte, preden je prepozno!

Soočite se s svojimi osebnimi težavami

Poznate rek, da če nimate radi sebe, ne morete imeti radi tudi drugih? Včasih postanemo nezadovoljni v razmerju samo zato, ker smo nezadovoljni s seboj. Soočite se s svojimi osebnimi težavami in jih razrešite.

Počnita nekaj novega

Sta se ujela v rutini? Služba, otroci, hišna opravila... Se vam dozdeva, da je vsak dan enak? Popestrita svoje dni tako, da si poiščeta neko novo skupno dejavnost. Odpravita se na ples, v hribe, začnita se igrati družabne igre. Poiščita nekaj, kar je obema všeč in vnesita v svoje razmerje nekaj svežine.

Bodita spontana

Prekinita svojo rutino tako, da večkrat (kadar je možno) sprejemata spontane odločitve. Odpravita se na izlet v neznano in se prepustita poti. Iz hladilnika z zaprtimi očmi vzemita tri sestavine in jih uporabita v novi jedi. 

Popestrita svoje spolno življenje

Ja, tudi spolnost ima velik vpliv na razmerje. Poiščita načine, kako popestriti svoje spolno življenje. Odkrito se pogovorita, kaj vama je všeč in kaj bi rada preizkusila in tako skupaj poiščita vse, kar je všeč obema.

Vsak dan se naučita nekaj novega

Aktivne naj so tudi vajine misli. Vzemita slovar in se vsak dan naučita nove besede v tujem jeziku. Poglejta dokumentarni film o temi, ki je ne poznata dobro. Povejta si, če sta v zadnjem času prebrala kakšno zanimivo dejstvo.

Značke: razmerje zakon