5 njegovih nepremišljenih napak v postelji, ki dekle takoj ohladijo

Higiena, pozornost in brez žvečilnega gumija (foto: Profimedia) Profimedia
12. 4. 2016

Ne samo, da je pametno seksati brez žvečilnega gumija v ustih, še vsaj pet drugih stvari je, na katere moški včasih pozabijo biti pozorni. In s tem lahko hitro pokvarijo vzdušje.

1. Hvalisanje pred dejanjem

Vse kar hvaljenje o tem, kako dober je v postelji naredi je, da ženski dvigne pričakovanja, ki potem skorajda vedno vodijo v razočaranje.

Prvič namreč ni nikoli tako dobro, kot bi lahko bilo - preteklim izkušnjam navkljub. Biti skromen, tih in počakati, da se dobro blago prične samo hvaliti z dejanji, je edina prava pot.

2. Oralni seks, ki traja premalo ...

Ali pa preveč časa. 

Obstaja zlata sredina - nekje med tisto minuto, ki si jo moški vzame in ne naredi nič drugega, kot da pokaže, kakšen lenuh je, do pretirano dolgega zadrževanja med njenimi nogami le zato, ker to njemu prija, ona pa bi že zdavnaj rada prešla v naslednjo fazo seksa.

3. Slaba higiena

Še tako privlačen moški bo pri ženskah dobil slabe ocene, če bo imel umazanijo za nohti ali pa širil neprijetne vonjave. Vsak znak slabe higiene pri njej vzbudi vprašanje, da če si niti rok ne umije, kdo ve, kaj vse se mu potem nabira tam, koder sonce ne posije pogosto.

4. Sebičnost

Pričakovati, da bo večino težjega dela med seksom opravila ženska, medtem ko bo on le ležal na hrbtu z rokami za glavo, ni smešno, ampak patetično. Intimen stik je recipročno dejanje, kjer se pričakuje sodelovanje z obeh strani. 

5. Pretirano hitenje

Hitenje s predigro - ali še huje, preskakovanje predigre -, ker se mu neznansko mudi k uživaški penetraciji, bo njej pustilo vtis, da spet seksa z nekim srednješolcem, v katerem besnijo hormoni.

Hitenje ni le moteče, ampak kar malce nesramno, češ, "saj si imela ravno toliko časa za vzburjenje, kot jaz." In ne, slina ni bližnjica. 

Preberite še: