5 stvari, ki vas povežejo s partnerjem in utrdijo zvezo

5 stvari, ki vas povežejo s partnerjem in utrdijo zvezo (foto: Profimedia) Profimedia
3. 6. 2017

Razmerja utrdijo globoke in težke preizkušnje, ki se jih lotita skupaj. Vendar to ni edina pot. Ljubezen lahko izkažete na teh 5 načinov in poleg tega še okrepite zvezo.

Med večerjo pospravita telefone. Žalostno je videti par ob večerji na zmenku, ko strmita vsak v svoj telefon in si izmenjujeta le vljudnostne fraze. Ne bodite kot onadva. Vsi si zaslužimo premor od elektronskih naprav, še posebej takrat, ko čas preživljamo  z nekom, ki ga ljubimo. Takoj ko odložite elektronske naprave, se partner počuti bolj cenjeno, pa naj bo to doma ali v fini restavraciji.

Začnita telovaditi skupaj. Če se bosta skupaj potila in se spodbujala tudi takrat, ko vama zmanjka motivacije, bosta z večjo gotovostjo reševala druge probleme. Najdita vadbo, ki bo všeč obema in se je lotita skupaj. Dvig srčnega utripa, kadar sta skupaj, pomeni trdnejši odnos, srečo in vzbudi romantična čustva.

Berita enako knjigo. Imela bosta še eno skupno temo več, poleg tega ni nič boljšega kot crkljanje na kavču ob dobri knjigi. Lahko si določita poglavja, ki jih bosta prebrala ob določenih dnevih, ali bereta po svoji presoji. Ne pokvarita si vznemirjenja z izdajanjem vsebine, če je eden izmed vaju prebral več strani kot drugi.  

Crkljajta se. To je zdravilo za vsak slab dan, poleg tega preplavi vaše telo s pozitivno energijo. Sprošča se tudi hormon, ki vpliva na to, da ljudem okrog sebe bolj zaupate. Pri ljubkovanju drug drugega bosta pozabila na lastnosti, ki vaju motijo na drugem in se počutila bolj predana drug drugemu.

Prikličita sramotne trenutke. Vam je danes v službi spodrsnilo in ste pristali na tleh ravno pred šefovo pisarno? Ali pa ste od doma odšli z narobe obrnjeno majico? Povejte o tem sorodni duši. Pogovarjanje o manjših trapastih stvareh bo pokazalo vajino ranljivost in vaju najverjetneje spravilo v smeh. Vsi vemo, da dolgotrajna razmerja vključujejo veliko smeha.

Preberite tudi:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri