5 stvari, o katerih ženske skrivaj guglajo (in kaj se lahko iz tega nauči moški)

5 stvari, o katerih ženske skrivaj guglajo (in kaj se lahko iz tega nauči moški) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 8. 2020

Moški, bi radi razumeli ženske? Verjetno boste pomislili, da to sploh ni mogoče. No, če si le premislite – potem morate vedeti, katere so tiste stari, ki jih v spletu iščejo najpogosteje (ko vi ne gledate seveda).

Odgovore na številna (intimna) vprašanja, ki si jih sicer ne upamo nikomur postaviti, nam danes ponudijo iskalniki. To počnemo vsi – tako moški kot ženske. No, Google poskrbi tudi, da so ti seznami dobro shranjeni. In eden takšnih je tudi naslednji ...

Kaj torej (glede na ta seznam) najpogosteje iščejo ženske?

Največ moških bi verjetno pričakovalo, da bodo to vprašanja, povezana s seksom. Žal vas moramo razočarati. No, tudi proračunska vprašanja in horoskopi niso na vrhu lestvice. (Ta poizvedovanja pa najdete na seznamu moških – kdo bi si mislil, kajne?)

Pa poglejmo, kaj se je znašlo na seznamu najpogostejših pet. Nekatere stvari so pričakovane, marsikaj pa vas zna presenetiti:

Začnimo s 5. MESTOM ...

Profimedia

Nenaličene zvezdnice oziroma top modeli

Na družbenih omrežjih se je že večkrat pojavil izziv, v katerem se zvezdnice in top modeli pokažejo brez ličil.

Dejstvo, da ženska pogosto išče takšne slike, kaže na to, da se še vedno primerja s »popolnimi« boginjami modnih revij.

Kaj se lahko iz tega nauči moški: svoji partnerki pogosteje povejte, kako lepa se vam zdi.

4. MESTO

Koliko zaslužijo spremljevalke

30 let je od premiere ene najslavnejših romantičnih komedij vseh časov: Čedno dekle (Pretty Woman). Ta, za svoj čas kontroverzna vloga, je Juliji Roberts prinesla prvo oskarjevsko nominacijo.

Vse od takrat, vsaj tako se zdi, je služba spremljevalke, kjer ne manjka elegantnih oblačil, romantičnih večerij, razkošnih hotelskih sob in hitrega zaslužka, za mnoge ženske vredna sanjarjenja.

Kaj se lahko moški nauči iz tega? Svoji dragi še kdaj ponudite romantično večerjo ob svečah – namesto večera pred televizijo v razvlečeni trenirki (Ne pravimo, da je to poponoma narobe, tudi stiskanje na kavču pred televizijo je še kako dobrodošlo, ampak … No, saj razumete.).

3. MESTO

Domače zdravilo proti mozoljem

Ne, na žalost pri večini žensk mozolji ne izginejo s koncem pubertete. Dejstvo, da je domače zdravilo proti mozoljem na tretjem mestu med najbolj iskanimi temami, pa nakazuje na to, kako zelo lahko ženske trpijo zaradi težav s kožo.

Nasvet: če je le mogoče, ignorirajte njene mozolje. In ji namenite kakšen kompliment na dneve, ko bo njena koža še posebej težavna – to je običajno nekaj dni pred menstruacijo – ter ji povejte, kako zelo radi jo imate. Tako si boste nabrali veliko točk.

2. MESTO

Pozabljena tabletka in znaki nosečnosti

Ko je vaša partnerka še posebej nemirna in nervozno gugla, pri tem pa strogo pazi, da ne boste videli, kaj piše, je velika verjetnost, da je pozabila na tabletko in išče znake nosečnosti.

Kaj lahko stori moški: čeprav boste morda enako nervozni kot vaša draga, poskusite ostati mirni. Njeno razpoloženje je občutljivo kot eksploziv, zato bo bolje, če jo tisti trenutek pustite v miru.

In še 1. MESTO ...

Andrea Piacquadio | Pexels

Imena

Videz spletnega profila je ženskam skoraj tako pomemben kot videz v ogledalu. Toda ženske se ne poglabljajo samo v svoje ime – tudi vaše ime bo med najbolj iskanimi.

Takoj ko ženske spoznajo novega, zanimivega moškega, njegovo ime potrpežljivo preverjajo v spletu. Ime nekdanjega partnerja je tudi eno najpogostejših imen v njenem iskalniku.

Tako, to je 5 skrivnostnih iskanj žensk.

Morda se moških zdi vse skupaj hecno. Lahko pa se iz tega tudi veliko naučite. Ključne besede, kot so 'mozolji' in 'top modeli brez ličil' kažejo, da so ženske včasih bolj negotove, kot se zdi.

Dober razlog, da jo v prihodnosti pogosteje objamete in ji poveste, koliko vam pomeni.

Prirejno po: Men's Health.de

Preberite še:

Ali pa: Ženske so nam zaupale: TO so najpogostejši vzroki za zamero in odpor v zvezi (ki lahko vodijo tudi v razpad zveze)