6 stvari pri ženskah, na katere moški lahko vplivate

6 stvari pri ženskah, na katere moški lahko vplivate (foto: Profimedia) Profimedia
7. 2. 2016

Presenečeni? Ok, delno spremenite. Ampak vseeno preverite.

1. Stopnjo spolne ustvarjalnosti

Ko boste v akciji in bo ležala na vas, ji omenite, da je gledanje nje boljše kot vsak pornič. Verjemite, zelo se bo potrudila, da vam ustreže.

2. Njena odklonska nihanja

Nahranite njeno zver v obdobju PMS s kozarcem vina, koščkom čokolade in z nekaj komplimenti. Njena nadležnost in tečnoba se bosta potuhnili.

3. Ljubosumnost na vaše ženske prijateljice

Če ima s tem težave, jo povabite s seboj. Po vsej verjetnosti bo povabilo zavrnila, se bo pa prepričala, če ste iskreni ali ne.

4. Pomanjkanje zanimanja za šport

Če želite, da postane navdušena navijačica, jo povabite s seboj na tekmo. Veliko več možnosti ima, če bo videla dogajanje v živo.

5. Bikini linija, črtica, nič 

Ko se spuščate mimo največje erogene cone, ji omenite, da je čisto obrito zelo v modi. Ne bodite presenečeni naslednjo noč. To ste si želeli, zato akcija. Če ne bo v redu, ste si krivi sami. Naučite se podajati vse informacije.

6. Njeno kuhanje ali le pomanjkanje tega

Lahko da zažge v mikrovalovni pečici pripravljene kokice, če pa ji omenite, da je vaša mama najboljši šef kuhinje ali da bivša naredi najboljše mesne kroglice, kar ste jih kdaj okusili, potem je najbolje, da se pripravite. Jutri vas čaka praznik.

Pa še priporočilo, pri podajanju informacij bodite izredno previdni, da ne zanetite ognja v strehi. Saj veste, ženske ne prenesejo direktnega ukazovanja, ampak ...

Pa srečno!

Preberite tudi: