7 nenavadnih znakov, da ste moškemu všeč

7 nenavadnih znakov, da ste moškemu všeč (foto: Profimedia) Profimedia
12. 4. 2022

Tudi vi niste prepričani, če ste moškemu všeč? Bodite pozorni na TE nenavadne znake.

Ko je okoli vas, je živčen

Če opazite, da se moški v vaši bližini poti ali se izogiba očesnemu kontaktu, je to lahko znak, da ste mu všeč, a da se boji svojih čustvev.

Smeji se vašim šalam

Ne dvomimo v to, da ste zabavni in imate dober smisel za humor. Ampak morda opazite, da se nekdo smeje vašim šalam veliko bolj, kakor drugi ljudje? To je lahko znak, da ste tej osebi všeč.

Trudi se vzpostaviti kontakt

Ko si z nekom dopisujete, morda ne odpišete takoj iz takšnih ali drugačnih razlogov; nimate telefona pri sebi, imate pomemben sestanek ali preprosto nimate časa. Če v tem času, ko moškemu ne odpišete, ta napiše več sporočil in se na različne načine trudi vzpoztaviti kontakt, je to znak, da ste mu všeč.

Želi si vas očarati

Moški včasih želi narediti dober vtis na najbolj nenavadne načine. Morda bo v telovadnici dvigoval veliko težje uteži, kakor sicer, morda se bo hvalil s svojimi akademskimi uspehi, morda pa se bo celo lotil nevarnih dejavnosti samo zato, da bi vas očaral.

Šali se na vaš račun

Ko ste moškemu všeč, obstaja velika verjetnost, da se bo šalil na vaš račun. To vam bo morda simpatično, morda pa vam ne bo prijetno. Pomembno je, da jasno izrazite, kadar vam nekaj ni všeč.

Njegovi prijatelji se v vaši bližini pretirano šalijo

On se bo morda šalil na vaš račun, njegovi prijatelji pa se bodo na njegov. Če opazite, da se njegovi prijatelji šalijo ali morda celo omenjajo, da ste mu všeč, je velika verjetnost, da je to res.

Njegovi prijatelji ga hvalijo

Po drugi strani pa si bodo njegovi prijatelji želeli pomagati. To bodo najverjetneje naredili tako, da vam bodo moškega pretirano hvalili. Na trenutke se vam bo že zdelo, da je njihova naloga promocija moškega.

Ne glede na znake, bodite najbolj pozorni na svoje občutke. Kakšna je vajina energija? Kako se ob moškemu počutite? Svoje občutke jasno izrazite in se o njih pogovorite. Le z odkritim pogovorom bosta ugotovila, kaj čutita in kaj si želita.