25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Če počne teh 8 stvari, si želi postati več kot prijatelj

Če počne teh 8 stvari, si želi postati več kot prijatelj (foto: Profimedia) Profimedia
1. 9. 2017

Ni nenavadno, da sta ženska in moški najboljša prijatelja. Še več, takšen odnos ima veliko prednosti. Če opazite te znake, pa si očitno želi postati več kot vaš prijatelj.

1. Ukrade pogled, kadar ne opazujete

Čutite pogled, a ko se obrnete proti njemu, hitro pogleda drugam. Trudite se ujeti njegove oči in ugotoviti, kaj naklepa, vendar je pozoren ter se pretvarja, da je zaposlen z nečim drugim. Ko se boste obrnili po skodelico kave, pa boste na hrbtu spet začutili pogled. To vzemite kot kompliment in znak občudovanja.

2. Ko ste v skupini, želi sedeti poleg vas

Neopazno si prilasti stol poleg vas, čeprav ima na voljo 6 sedežev poleg koga drugega. Čez čas začne z vami lahkoten pogovor in se smeji vašim šalam. Ko se zdi, da pogovor zamira, vas sprašuje vedno več vprašanj, saj si ne želi prekiniti komunikacije z vami.

3. Povabi vas na druženje

Živčno pristopi do vas in vpraša, ali bi se želeli družiti z njim. Opazite, da si mane roke, se prestopa z ene noge na drugo in umika pogled. Ko sprejmete povabilo, živčnost na njegovem obrazu zamenja nasmeh, ki sega do ušes. 

4. Pozna vaše interese

Med pogovori ga zanima vse: najljubša barva, kaj radi jeste, ali se ukvarjate s športom ... Včasih vprašanje zastavi mimogrede, ko tega sploh ne opazite, kasneje pa preseneti z vašim najljubšim okusom sladoleda. O vas si želi izvedeti vse in zelo se trudi, da si zapomni, kar mu poveste o sebi.

5. Ko je z vami, je drugačen

Opazite, da z vami ravna drugače kot z ostalimi. Posveti vam več pozornosti in vedno poskrbi, da varno pridete domov. Misel, da bi morali sami hoditi po temni ulici, ga vznemirja. Odpre vam vrata in si vzame čas, kadarkoli ga pokličete. Poskrbi tudi, da je vedno urejen in se skuša pokazati v najlepši luči.

6. Ko vzpostavite očesni kontakt, zardi

Ko se ponesreči dotaknete njegove dlani, postane živčen. Vidite kako zardeva, kadar ga pogledate v oči. Ko si »odpočijete« na njegovih ramenih, opazite, da je njegovo telo napeto. Veste, da mu je všeč, ko popravite njegove skuštrane lase, čeprav tega ne prizna.

7. Nedolžno vas zbada

Ko se sprosti v vaši družbi, vas včasih preseneti z nedolžnimi zbadljivkami ali šalami, s katerimi želi namerno pokazati zanimanje za vas. Požgečka vas, pošali se iz tona vašega glasu in se hitro opraviči, kadar gre čez mejo. Vse kaže, da ste mu neznansko všeč.

8. Zasipa vas s komplimenti

Vedno je očaran nad vašimi sposobnostmi, opazi, da ste kupili novo majico in spremenili frizuro. Pohvali tako zunanjost kot notranjost in poskrbi, da se vedno zavedate svoje lepote. Ne dovoli, da bi o sebi govorili negativno.

Preberite tudi: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri