Če ste v razmerju s tem znamenjem, vas čaka ognjen boj

Če ste v razmerju s tem znamenjem, vas čaka ognjen boj (foto: profimedia) profimedia
29. 3. 2023

Je tudi vaš partner rojen v tem horoskopskem znamenju? Potem boste prepoznali tako sebe in njega. 

Seveda govorimo o ovnih. Ovnom ne bo nič preprečilo, da bi vas osvojil, čemur ste bili zagotovo priča na začetku razmerja. A težava je v tem, da se ovni hitro zaljubijo in tudi odljubijo. 

Ovnova ognjena strast pritegne marsikoga v njegovo bližino, vendar se lahko opečete, če ne boste previdni. Oven se zaljubi v potencial, ki ga vidi pri osebi in ne v dejansko osebo, kakršna je. Če vam bo uspelo obdržati ovnovo zanimanje, bo ovnova ljubezen neprekosljiva in nekaj najlepšega, kar se vam je kdaj zgodilo. 

Kot že veste, ovnu vlada element ognja in planet Mars, zato je njihova narava strastna, dominantna, na trenutke celo ukazovalna. Ovni so pripravljeni na boj, pa naj bo to prijateljsko tekmovanje, napredovanje v službi ali osvojitev simpatije. Hrepenijo po izzivih. 

Kakšni so ovni v ljubezni?

Oven vas bo lovil do konca sveta in nazaj, in če svoje zanimanje pokažete v enaki meri, se bo začel obnašati kot otrok v slaščičarni: zanimalo ga bo čisto vse, ne bo se moral osredotočiti samo na eno stvar. Ovna nova ljubezen popolnoma zaslepi, zato rad pozabi na dejstvo, da ni vse zlato, kar se sveti. 

Nezanimanje lahko povzroči občutek domačnosti. Boljši odnos boste z ovnom imeli, ko bo starejši, saj ima v mladosti verjetno dolgo zgodovino z zlomljenimi srci - ali je razmerje končal sam, ali pa je bil prizadet. 

Čeprav mnogi poudarjajo, da so ovni lahko sebični, so precej tople osebnosti. Nagnjeni so k temu, da  drugih prepoznajo najboljše, tudi če vse kaže drugače. Če oseba v razmerju uspe ohraniti dovolj svežine, bodo zvesti partnerji. 

Pritegnite ovna z drznostjo in neposrednostjo ter z veliko dotikov, saj hrepenijo po njih. 

Temna stran ovnov

Ovne lahko vodi temna stran, kar pomeni, da se obnašajo kot otroci, ki si želijo stekleničke mleka sredi noči. Ko si nečesa zaželijo, se usmerijo samo v ta cilj in se ne zmenijo na nič drugega. Hkrati vas lahko močno pritegne in si želite, da bi se čim prej odstranili z ovnove družbe. 

Vir: Zadovoljna.rs

PRISLUHNITE AKTIVNI PODKASTU! 

V naši družbi je dr. Ana Debevc Prašnikar, specialistka interne medicine, ki že vrsto let raziskuje načine, s katerim lahko podaljšamo mladostno delovanje našega telesa.