Flirt profesionalcev

29. 12. 2005

Nekatere ženske se zdijo preprosto nedosegljive. Lepe so in vi si jih želite. Naj se odslej topijo v vaši bližini.

Otročje lahka poteza

Vidite jo in očarala vas je. Preden vas odvedejo možje postave zaradi spolnega nadlegovanja na javnem kraju (če ste ji zaradi neustavljive sle skočili za vrat), se ustavite in za nekaj trenutkov pomislite. Le katero je najmočnejše orožje osvajanja? Točno, pogled! V osvajalski orožarni slehernega moškega ga ni čez tega povzročitelja mehkih kolen pri ženskah. Zazrite se v njene oči za nekaj sekund in nato poglejte stran. Takoj zatem jo zopet poglejte. Ko se bodo vaše oči ujele z njenimi, boste vedeli, da ste pritegnili njeno pozornost.

Dobra tarča

V prenatrpanem baru se ni preveč težko pritihotapiti k izbranemu dekletu. Ko se boste prebijali mimo gneče, jo primite spodaj za hrbet, kot bi ji želeli pokazati, da nočete politi njene pijače, ko boste pač šli mimo. Nato hitro stopite nazaj in posvetite pozornost prostoru, ki je nastal med vama. Če bo hotela, bo kar sama stopila k vam, da bi zaprla praznino, ne da bi vedela, zakaj tako ravna. Gre za presenetljivo uporaben psihološki trik.

aZmagovalna trojica

Kadar flirtate, naj vaše oči skačejo z njenih ustnic na oči in njen izrez. Tako se bo počutila, kot da je najlepša v vsem prostoru, no, razen če ne boste buljili vanjo, kot bi padli s tujega planeta. Instinktivno vam bo postala naklonjena, saj ji boste s tem pokazali, da se zanimate zanjo.

Usodni interesi

Vprašajte jo, katero glasbo rada posluša, nato pač priznajte, da je podobna všeč tudi vam (razen če vas preseneti z izvajalko tradici-onalne japonske glasbe, raje držite jezik za zobmi in se ognite sramoti). Skupni interes ali točka lahko v njej prebuditi tisti čut “mogoče gre pa za usodo”.

Igrajte in zgrešite

Nikar ne bodite največji potrebnež in se pogovarjajte še z drugimi ljudmi v lokalu. Vsi ti mešani signali jo bodo zbegali in ne bo vedela, ali vam je všeč. Ko se bo vidno začela umikati, spremenite taktiko in se ji popolnoma posvetite. Vaše sporočilo naj pravi: “Vidiš, če bi odšla, bi me zamudila . . ”

Nadaljujte

Ognite se zmenkarijam in tistemu občutku, pri katerem nikoli ne veste, pri čem ste. Recite ji, da se nima smisla igrati igric. V čem je poanta obreda pridobitve telefonske številke, če pa je sploh ne mislite poklicati? Vsi njeni načrti, da se boste morali prekleto potruditi, da bo vaša, bodo v trenutku splavali po vodi.

Spodnesite ji tla

S smehom. Konec flirta naj bo primerno spogledovalen vic. Napišite ji svojo številko na njeno dlan in jo vprašajte, kdaj jo misli zdrgniti dol. Delajte se, kot da ste šokirani nad svojim podtikanjem in zbadljivostjo, ter se lepo opravičite. Pred odhodom se ji še enkrat zazrite v oči in odvihrajte skozi vrata. Če je v vas vsaj trohica šarma, vas bo poklicala.

Tomaž Kotnik