Horoskop: kakšno bo vaše SPOLNO ŽIVLJENJE v mesecu septembru?

Horoskop: kakšno bo vaše SPOLNO ŽIVLJENJE v mesecu septembru? (foto: Profimedia) Profimedia
1. 9. 2022

Preverite, kaj zvezde prinašajo vašemu spolnemu življenju.

Oven

Samski: V tem mesecu bo veliko poudarka na vaših rutinah. Bodite pozorni na mestih, kamor se pogosto odpravljate - ravno tam morda lahko spoznate nekoga, s katerim se vam obeta nepozabna zabava.

V zvezi: Opazujte dinamiko, ki jo imate s partnerjem. Sta v ravnovesju? Enako prispevata k dobremu odnosu in gospodinjstvu? Če se zdi, da nista usklajena, je to pravi čas, da spregovorite - dober odnos bo pripomogel tudi k boljšemu seksu.

Bik

Samski: Čas je za druženje! Odpravite se na zabavo, odzovite se povabilom prijateljev; morda boste ravno na enem od teh dogodkov spoznali nekoga posebnega. 

V zvezi: Tudi biki v zvezi boste razpoloženi za druženje. S partnerjem organizirajta družabni večer za prijatelje, kar vaju bo še bolj zbližalo in privedlo do nepozabnih trenutkov tudi v postelji.

Dvojčka

Samski: September bo vaš mesec! Vaš koledar bo zapolnjen in obetajo se vam številna nova poznanstva ter možnosti za spolne užitke. Ohranjajte svojo energijo, družabnost ter optimizem.

V zvezi: Želite si globljega odnosa, po drugi strani pa sami niste pripravljeni nič narediti. Stopite v akcijo in razvajajte svojo boljšo polovico - pripravite ji romantično večerjo ali jo peljite na izlet. Prijetna presenečenja vas lahko pripeljejo tudi do izjemnega seksa.

Rak

Samski: Posvetite se sebi; razvajajte se z obiskom svoje najljubše kavarne ali restavracije, odpravite se na zabavne dejavnosti... S tem, ko poslušate sebe, boste ob pravem času na pravem mestu spoznali tudi nekoga posebnega.

V zvezi: V polnem urniku si ne pozabite vzeti časa za partnerja. Skupaj se odpravita na vikend oddih, ali pa si vsaj nekaj večerov vzemita za intimne zmenke. Ker vam veliko pomeni dober odnos, bo boljša povezanost privedla tudi do boljših spolnih užitkov.

Lev

Samski: Včasih vas nekdo tako navduši, da ste pripravljeni narediti vse, da bi to osebo očarali. Ob tem pa se prepričajte, da je tudi druga oseba navdušena nad vami. Ne zapravljajte časa z ljudmi, ki niso zainteresirani, saj lahko ravno v teh trenutkih zamudite priložnost, da bi spoznali nekoga posebnega.

V zvezi: Ta mesec se boste počutili še posebej dobro in samozavestno v svojem odnosu. Morda lahko svojemu partnerju predlagate eksperimentiranje v postelji, ki bo še dodatno poglobilo vajino vez in popestrilo spolnost.

Devica

Samski: Čas je, da svetu pokažete, kako zelo izjemni ste. Udeležite se družabnih dogodkov in zabav ter samozavestno bodite to, kar ste. Vaša posebna energija bo privlačila marsikoga, seveda pa bodite iskreni do sebe in izkoristite priložnost samo takrat, ko si to resnično želite.

V zvezi: S partnerjem se pogovorita o vajini prihodnosti in ugotovita, če imata enake želje. Postavita si cilje in razmislita, kako jih lahko skupaj uresničita. Ne pozabita se tudi pogovoriti o tem, kako lahko izboljšata vajino spolno življenje.

Tehtnica

Samski: V tem mesecu boste spoznali veliko zanimivih ljudi, ki bodo lahko igrali pomembno vlogo na vaši karierni poti ali osebnem življenju. Ostajajte odprti in dajte priložnost tudi tistim, ki ne naredijo najboljšega prvega vtisa.

V zvezi: Zelo se trudite za razmerje, ob tem pa pogosto pozabite nase. V tem mesecu si vzemite čas zase; tako boste posledično tudi boljši partnerji in bolj razpoloženi za spolne aktivnosti.

Škorpijon

Samski: Spoznali boste, da imate pogosto nerealna pričakovanja in zahtevate preveč od drugih. Če boste to zavedanje ohranjali tudi med spoznavanjem novih ljudi, boste morda v tem mesecu celo pričeli z novim razmerjem ali zabavno avanturo.

V zvezi: Ta mesec bo v znamenju romantike! Z veseljem boste izkazovali naklonjenost svojemu partnerju - tudi preko spolnosti. Privoščita si skupno razvajanje, vzemita si večer zase in ga končajta z vročimi trenutki v postelji.

Strelec

Samski: Obeta se vam sproščen in zabaven mesec, v katerem vas čaka veliko druženja in novih poznanstev. Tudi, če si v tem trenutku ne želite ničesar resnega, boste morda spoznali nekoga, s katerim se boste zelo zabavali.

V zvezi: Čas je, da popestrite svoje spolno življenje! Skupaj s partnerjem razmislita, kako lahko začinita aktivnosti v postelji tako, da bi v tem maksimalno uživala oba.

Kozorog

Samski: Ta mesec boste osredotočeni predvsem na svojo kariero. Zna se zgoditi, da boste nekoga spoznali ravno na službeni poti ali pri projektu. Ne bojte se narediti prvega koraka!

V zvezi: Tudi kozorogi v razmerju boste veliko pozornosti posvečali karieri. Pazite, da ob tem ne zanemarjate svojega partnerja. Vzemite si čas za romantičen zmenek ali vikend oddih, za popoln zaključek pa si privoščite tudi romantične trenutke v postelji.

Vodnar

Samski: September je pravi čas, da se opogumite in pristopite do nekoga, o katerem že dlje časa razmišljate. Če boste iskreni, vas to lahko pripelje do nepozabnih trenutkov - morda celo nepričakovanega razmerja.

V zvezi: Poskrbite, da boste ta mesec imeli s partnerjem nekaj intimnih trenutkov. To se ne navezuje le na spolnost, temveč na globoke pogovore in zmenke, ki vaju bodo še bolj povezali in posledično privedli tudi do boljše spolnosti.

Ribi

Samski: Čas je za romantiko! Obetajo se vam vznemirljivi zmenki, zabavni trenutki, zanimiva poznanstva ter metuljčki v trebuhu. Ste polni dobre volje in če jo boste delili z drugimi, vas to lahko pripelje do nepozabnih trenutkov.

Razmerje: Poskrbite, da ta mesec jasno komunicirate. S partnerjem razčistita vse nesporazume in napetosti. Tako lahko dosežeta bolj sproščen, ljubeč odnos ter seveda tudi boljše trenutke v postelji.