Kaj si moški želijo od žensk? Tukaj je 7 lastnosti na katere morda niste pomislili

Kaj si moški želijo od žensk? Tukaj je 7 lastnosti na katere morda niste pomislili (foto: Profimedia) Profimedia
3. 12. 2022

Moški pri ženskah ne iščejo zgolj lepega videza, kakor je večkrat zmotno predstavljeno. Seveda je videz pomemben dejavnik, toda ni pa edini.

Katere so tiste lastnosti, ki jih poleg videza moški še preferirajo pri ženskah so sicer odvisne od posameznika do posameznika, toda načeloma so nekatere, ki v splošnem izstopajo pri večini. Katere so?

Samozavest 

Ženske, ki se dobro počutijo v svoji koži, so moškim izjemno privlačne. Moškim so všeč ženske, ki sprejemajo svoje pomanjkljivosti in poudarijo svoje prednosti. Nič kaj privlačno namreč ni, če ste ena tistih žensk, ki svojega moškega nenehno sprašujejo o videzu in iščejo potrditev.  

Inteligenca

Neinteligentne ženske so zelo minljiva stvar, veliko bolj privlačno za moške je to, da žensko lepoto krasi tudi inteligenca. Moške pritegnejo inteligentne ženske, ki znajo razmišljati s svojo glavo, ter imajo lahko konstruktivne pogovore s svojim moškim.  

Čutnost

Kot smo že omenili, ni vse v videzu. Vaš način obnašanja in samozavest bosta pritegnila pozornost moškega, toda osvojila ga bo čutnost in ženstvenost, ki jo imate v sebi in jo izžarevate navzven.  

Igrivost

Moški imajo radi ženske, ki se smejijo njihovim šalam in ki niso vedno resne glede vsega. Sposobnost, da se svojemu moškemu odzovete s hudomušnimi komentarji, bo ohranila odnos goreč. Smisel za humor je nadvse dober adut v dobri zvezi.   

Spontanost

Za veliko žensk spontanost prinaša problem, saj imajo rade vse popredalčkano. Toda s tem zveza postane hitro monotona. Moški obožujejo, ko so ženske spontane in pripravljene spontano narediti kakšno zanimivo stvar, iti kam z njim ter se odzvati hipnemu povabilu.

Iskrenost

Če vam vaš moški ne more zaupati, kaj mislite, kako vas bo dojemal kot svojo punco ali potencialno ženo? Moški cenijo isrkenost ter ženske, ki so do njih odkrite in poštene.

Samostojnost

Moški si ne želijo ženske, ki jim nenehno visi za vratom. Utesnjuje jih, da se morajo ženski neprestano javljati na telefon in preverjati sporočila vsakih pet minut. Dobro je preživeti kakovosten čas skupaj, toda odlično za odnos je tudi to, da ima ženska čas tudi zase in za stvari, ki jo veselijo, ob tem pa ima tudi moški več časa za svoje hobije, kar je zelo pomembno za uspeh zveze. 

Preberite še: Kako preživeti december, če nimate druge polovice?