Kaj vaša najljubša hrana pove o vašem seksualnem življenju

Kaj vaša najljubša hrana pove o vašem seksualnem življenju (foto: Profimedia) Profimedia
12. 1. 2019

Ljudje, ki so v postelji strastni, običajno ne bodo rekli, da je njihova najljubša hrana prepečenec z maslom. Pa vseeno – lahko hrana odkrije naše intimne preference?

Pica

Če je po petnajstem letu starosti pica še vedno vaša najljubša hrana, je verjetno čas, da si nekoliko razširite svoja kulinarična obzorja. V kolikor pa je ta, po besedah nutricionistov, najbolj zasvajajoča jed resnično vaš najljubši prehrambni izdelek, vas moramo razočarati, da ste v postelji verjetno nekoliko leni. Pica je namreč sinonim za lenarjenje na kavču, je hrana, h kateri se zatečemo, ko se nam ne ljubi pripravljati ali si izmišljevati nič drugega.

Imate doma velikega ljubitelja pic? Zelo verjetno med seksom opravite pretežni del vsega miganja. Ampak vsaj po seksu ne bo prepirov o tem, kaj bi jedla, ker bo zagotovo padla ideja, da naročita … pico.

Steak

Sočen, debel, dragocen steak za močne ljubimce. Pustimo ob strani, da je kravje meso polno estrogena, ampak se raje osredotočimo na simboliko te jedi. Zelo možata, zelo močna jed, ki se enači s partnerji, od katerih lahko pričakujete razburljivo seksualno doživetje. Zelo verjetno bo seks vključeval tudi nekaj izkazovanja moči – seks stoje, ob steno, trganje spodnjic, močno grabljenje za boke in podobne zadeve.

Najljubši položaj ljubiteljev steaka je po pasje, ker je položaj surov in prvinski. Pa še kakšno lahkotno klofuto po zadnjici si znajo privoščiti, ko jih užitek zanese predaleč.

Suši

Hrana eksotičnih ljubimcev, ki zacvetijo v večernem času in vam za romantično predigro predlagajo ogled nemega art filma. Svojo hrano vedno slikajo, radi pijejo koktajle, drago vino ali pivo iz kakšne mikropivovarne, o kateri poznajo celotno zgodovino, ki jo seveda absolutno morate slišati. Vsakič znova. Ker so bili lansko leto en teden na dopustu v Španiji, zdaj Barcelona izgovarjajo Barthelona.

Seks je za njih tako fizično, kot tudi intelektualno doživetje. Položaji so načrtovani v naprej zato, da se lahko potem vmes odkriva nove, eksotične, pa četudi neuspešno izvedene poze. Le, da se poskuša nekaj novega.

Čokolada

Sladki greh romantičnih ljubimcev. Čokolada je najljubša jed ljudi, ki obožujejo globoko čustvene romantične filme, šopke vrtnic in mehko svetlobo sveč. Seks je za njih neprimeren izraz za celostno ljubezensko izražanje. Ljubitelji čokolade namreč ne seksajo, ampak se ljubijo.

V intimnem odnosu radi ohranjajo stik s pogledom in si privoščijo še kakšen poljub, zato je misijonarski položaj vedno aktualen. Stiskanje v žlički, vmes ali potem, pa je skorajda obvezno.

Testenine

Z ljubitelji testenin ni težav. So enostavni in praktični, tako v vsakdanjem življenju, kot tudi v postelji. Vzburijo se hitro in se še najraje spontano predajo užitkom na kavču, največkrat kar med gledanjem filmov. Seks je za ljubitelje testenin zabaven in enostaven proces. Ko je konec, ni komplikacij in so pripravljeni na karkoli – še en seks, spanje, pogovor, še en film.

Ker niso pretirano nagnjeni k mejnim spolnim praksam, raznovrstne seks igračke, biče in vrvi za vezanje, raje pustite skrite.

Mehiška hrana

Ljubitelji mehiške hrane nimajo težav, če je seks malce umazan. Uživanje v dobrotah mehiške kuhinje pomeni mešanje okusov, dotikanje hrane z rokami, pomakanje v te in one omake. Pribor je za puriste in dolgočasneže - če se malce umaže, le pomeni, da smo uživali.

Ljubitelji mehiške hrane so zato precej bolj odprti, ko pride do mejnih spolnih praks. Uporaba stepene smetane na golem telesu? Ni problema! Seks na plaži? Seveda. Analno? Mogoče.

Preverite tudi:

Ali pa: "Običajno morava kje pojasniti, da ni moj oče, temveč moj partner." (izpoved o zvezi s precej starejšim moškim)