Šokantna družinska izpoved: "Možu pustim, da spi z mamo, včasih pa tudi z mlajšo sestro!" (Pojasnila, zakaj)

29. 5. 2024
Deli
Šokantna družinska izpoved: "Možu pustim, da spi z mamo, včasih pa tudi z mlajšo sestro!" (Pojasnila, zakaj) (foto: TikTok)
TikTok

Javnost se je na njeno izpoved pričakovano odzvala zelo burno.

Ni redkost, da so matere in hčere zelo povezane kot najboljše prijateljice, še posebej v otrokovih najstniških letih. Pogosto si delijo skrivnosti, oblačila, ličila in čevlje. Vendar pa so nekateri odnosi med materjo in hčerjo še bolj intimni in celo šokantni, saj si, kot priča tokratna zgodba, delijo celo čustvene partnerje!

TikTokerka Madi Brooks je pred časom z javnostjo delila svojo šokantno zgodbo in poudarila, da ne vidi nobenega problema v tem, da svojega moža deli z mamo, pogosto pa tudi s sestro! Video, ki je predstavljal njeno izpoved, je bil hitro izbrisan, vendar so odzivi na spletu ostali kot dokaz te nenavadne zgodbe.

V video posnetku, ki so ga delili drugi uporabniki TikToka kot odziv na njenega, Brooksova pojasnjuje, da lahko moža prepusti svoji mami, kadar sama "ni razpoložena".

"Jaz in moja mama sva svingerki in to je super. Veste zakaj? Kadar nisem razpoložena, lahko preprosto prepustim moža njej. Da, takšna pač sem. Dovolim možu, da je z njo nekajkrat na teden," je povedala v videu.

TikTok

Brooksova, njen mož in njena mama so v odprtem razmerju, Brooksova pa je razkrila tudi, da se občasno v dogajanje vključi celo njena mlajša sestra. "Želite vedeti, kako osrečujem svojega moža? Dovolim mu, da se igra z mojo mlajšo sestro," je dejala in šokirala vse. 

Odziv javnosti je bil pričakovan. Števili se zgražajo in so mnenja, da to, kar počne, ni nekaj normalnega in da bi bilo morda celo najbolje, če bi si poiskala pomoč. Nekateri se še bolj zgražajo nad njeno mamo, ki roko na srce res ne more biti vzor primernega starša ...

Madi Brooks je po odmevni objavi sicer "izginila neznano kam". Njen TikTok profil je bil izbrisan, odgovora na to, ali "družinska idila" še vedno traja, torej ni...