Moški, ki ve TO, bo ženski vedno dal vse, kar potrebuje

Moški, ki ve TO, bo ženski vedno dal vse, kar potrebuje (foto: Profimedia) Profimedia
6. 10. 2022

Vsak od nas je drugačen, vendar obstajajo recepti, kako se dotakniti srca ženske in moškega, in nasprotno, kako enim in drugim stopiti na ego.

Pogosto lahko slišimo: "Moški si želijo samo seks." Medtem ko moški radi govorijo, "ženske hočejo samo denar." Čeprav je oboje del življenja, takšno posploševanje kaže le, da oseba ve zelo malo o naravi človeka. 

Prav nepoznavanje bistvenih razlik v moški in ženski miselnosti pa lahko vodi v neštete in predvsem nepotrebne nesporazume, saj drug od drugega pričakujemo preveč. 

Ženske imajo močnejše emocije od moških

Zato lahko bolj uživajo, a tudi bolj trpijo. 

Ko so ženske srečne, so vsi srečni, ko pa trpijo, trpijo vsi, zato je tako pomembno, da so vedno preskrbljene in zadovoljne, saj njihova zavest in počutje odločilno vplivata na vse okrog, še zlasti na otroke.

Moški, ki to ve, bo ženski vedno dal vse, kar potrebuje – ne pa nujno vsega, kar si želi!

Dom, kjer so ženske spoštovane, preskrbljene in zadovoljne, privlači vse obilje in predstavlja pravi mali raj na zemlji, moškega, ki grdo ravna z žensko, pa življenje slej ko prej uniči v vseh pogledih.

PREBERITE: Po mnenju psihologinje je to eden najslabših razlogov za vztrajanje v zvezi

Moški praviloma obožuje rutino, za žensko pa je rutina nekaj najbolj groznega, kar se ji lahko zgodi. 

Moški živi za cilje, ženska pa živi za emocije. 

Moški živi za zmage, ženska pa za harmonijo. 

Prva potreba žensk je varnost, ko pa je ta zadovoljena, pride na vrsto raznolikost.

Ena ključnih napak, ki jih delajo moški, je tudi ta, da radi dajejo nasvete vedno, ko jim ženska kaj potoži. Nikar ne delajte tega! Ženska se pomiri, ko jo nekdo razume. Ko nam nekaj govori, ne potrebuje nasveta, potrebuje le posluh.

Moški morajo dojeti še nekaj

Dejstvo je, da ženska občuti nezadovoljstvo in nemir, ko se moški obnaša kot otrok; družino si želi ustvariti s pravim moškim, ki ji zagotavlja zaščito in podporo, z nekom, ki vedno pomiri njen um, pogosto pa je razočarana, ko se moški obnaša ravno nasprotno – kot otrok, in pričakuje, da ga bo ženska ščitila, mirila in mu zagotavljala udobje ter mu 'brisala nosek'. To odnos mož/žena spremeni v odnos mati/sin in je daleč od tega, kar si oba želita in potrebujeta.

Povzeto po članku Ženska s svojim obnašanjem sama odloča, kakšnega moža bo imela. Celoten članek preberite na sensa.si

Preverite tudi:
20 subtilnih znakov, da vas partner ne ljubi več