Nepozabno

24. 3. 2005

Končno lahko rečem, da imam v življenju srečo. Šest privlačnih žensk mi je zaupalo svoja najbolj vroča doživetja. Mi zavidate?

Seks z neznancem

Vsaka Ženska natanko ve,

kakšen je njen sanjski moški. Pozna ga iz tisoč in ene samotne noči, ko ji je delal družbo med skrivnimi igricami s samo seboj. Pred dvema letoma me je sestra povabila, naj velikonočne praznike preživim z njo in njeno družino v Ljubljani. Vreme je bilo deževno in s težavo sem spakirala kovček in se odpeljala proti prestolnici. Že takoj prvi večer sta z možem priredila manjšo zabavo z večerjo, na katero sta povabila nekaj znancev in prijateljev, ki so za praznike ostali doma. In tam sem ga spoznala: svojega sanjskega moškega. Bil je visok, temnih las, globokih, zapeljivih oči, z nasmeškom, ki mi je šibil kolena vsakokrat, ko sva se srečala z očmi. Nosil je črn puli, pod katerim je bilo jasno videti obrise mišičastih rok, ki bi me z lahkoto dvignile in ponesle v deveta nebesa. Bil je najlepši moški, kar sem jih kdajkoli videla. To je bila ljubezen na prvi pogled, no . . pohota na prvi pogled.

Sploh ne vem, ali se mi je predstavil, saj sploh nisem poslušala, kaj je govoril. Z očmi sem ga požirala, ujela pa le vsako peto besedo, ki jo je rekel. Preostanek večera sva preživela na majhnem dvosedu v dnevni sobi in se pogovarjala do zgodnjih jutranjih ur. Čas se je ustavil in svet okoli naju ni več obstajal.

Naslednjega dne sva se že zgodaj popoldne dobila v enem od lokalov v centru mesta. Popoldanska kava se je zavlekla v nekaj kozarcev vina, ti pa v romantično večerjo v ekso-tični restavraciji s še nekaj kozarci vina v

nočnem baru. Pogovarjala sva se vse mogoče, z vsakim kozarcem vina vedno več o seksu, na koncu nisva skorajda govorila več o ničemer drugem.

Ob štirih zjutraj sva se znašla na cesti, a ne njemu ne meni se ni dalo domov. A kaj, ko je bil tudi on le na obisku pri prijatelju, jaz pri sestri. Edina rešitev je bila . . “Pojdiva v hotel, ” sem predlagala.

Prisežem, da še nikoli v življenju nisem naredila česa podobnega. Predlog je izletel iz mene, preden ga je možganom uspelo cenzurirati, ko pa je enkrat že visel v zraku, je bilo že prepozno. Sicer pa je bilo to točno to, kar sem hotela: seks s tem moškim, takoj, tukaj. Skočila sva v njegov avto in že čez nekaj minut sva bila na recepciji. “Jaz častim, ” sem mu zašepetala v uho in vrgla kartico na pult. Gospod in gospa Novak sta komaj čakala, da se dvigalo iz četrtega nadstropja privleče v pritličje. Takšne se sploh nisem poznala. Vseeno mi je bilo, kdo me vidi z njim, kaj si kdo misli o meni, glavno, da se čim prej dotaknem njegove gole kože. Takoj ko so se vrata dvigala za nama zaprla, sem se privila k njemu in ga strastno poljubila na usta. V sedmo nad-stropje sva se pripeljala bolj slečena kot ne. Soba je bila majhna in topla, kopalnica ljubka in čista. Stisnjena drug ob drugega sva stala pod vročo prho in se strastno poljubljala. V nekaj minutah je bila kopalnica podobna savni. Zavil me je v brisačo, me dvignil, odnesel v sobo in nežno položil na posteljo. Izkazalo se je, da je bil večerni pogovor o seksu najboljša predigra doslej. Ugotovila sem, da si je zapomnil praktično vse o meni, o mojih seksualnih fantazijah in svoje znanje spretno uporabil na mojem telesu.

To je bila najbolj strastna noč v mojem življenju. Nisem tako naivna, da bi od njega pričakovala kaj več od tega. Svojo vlogo skriv- nostnega ljubimca je odigral brez napake, meni pa je uspelo za trenutek ujeti svoje sanje.

Maratonski seks

Tudi po treh letih se prvega

seksa z Damjanom spominjam, kot bi bilo včeraj. Filmsko pocukrano me je vprašal: “Kristina, bi se ljubila z mano? ” Če bi mi to vprašanje zastavil kdo drug, bi najbrž umrla od smeha, Damjan pa me je ob tem tako pogledal, da se mi je v trenutku zazdel najbolj seksi moški na svetu. Skoraj neopazno sem prikimala in čutila, da me prevzema nekakšno vzburjenje, pomešano s strahom, ki sem ga čutila vsakokrat, ko se mi je obetal seks z novim ljubimcem.

Navadno me je strah, da se v postelji ne bova dobro ujela, da bo vse skupaj polomija, ki bi jo pozneje najraje izbrisala iz spomina. Prvi seks je navadno tekma, katere glavni cilj je orgazem. Glede na to, da ženska pot do velikega “O” traja malce dlje, mene navadno šele začne dobro razganjati, ko moški poleg mene že sanja svoje postorgazmične sanje.

Z Damjanom pa sem odkrila, da je seks lahko tudi nekaj povsem drugega. Ne le da je vse skupaj trajalo zavidljivo dolgo, tudi občutki, ki jih je prebudil v meni, so bili veliko več kot le prijetni. Ko je bil v meni, se je premikal počasi, ritmično, zdaj globlje in spet plitveje. Nobenega divjanja, nobenega neučakanega sopihanja in nabijanja. Elegantni, glamurozni gibi, od katerih se mi je naježilo celo telo in zaradi katerih je ženska v meni uživala kot še nikoli.

Nekoč sem ga vprašala, od kod tako nenavadna tehnika, in zaupal mi je, da je bila ena od njegovih bivših deklet zaprisežena taoistka in ga je naučila starodavnih kitajskih tehnik uživanja, telesnega in mentalnega. “Užitek je veliko več od golega zadovoljevanja bioloških potreb. Vsakodnevno ljubljenje s partnerjem je neke vrste terapija za boljše telesno in psihično počutje, ” mi je še razložil. Kitajski taoisti namreč verjamejo, da je pravi užitek v tem, da se partnerja nikoli ne nasitita drug drugega, temveč da se iz dneva v dan na novo odkrivata.

Damjan ni bil samo najboljši ljubimec v mojem življenju, naučil se je celo ločevati orgazem od ejakulacije, tako da je lahko v eni sami noči doživel več kot le en orgazem. Njegovi orgazmi so bili intenzivni, zdelo se je, da mu užitek prežema celotno telo in dušo. Ob njem sem se lahko sprostila in svoje telo spoznavala v popolnoma novi luči. Moje misli so bile prazne, zapolnjevalo jih je le telo s svojimi novimi občutji.

Če je bil seks prej podoben avtocesti od slačenja do orgazma, je bilo to zdaj dolgo potovanje po vijugasti cesti med visokimi travami na neko vroče, poletno popoldne. Slačenje je postalo predigra, seks nepredvidljiva zgodba in vsakokrat se je zdelo, kot da sva se potopila v najin svet, daleč stran od realnosti.

Damjan je najina seksualna druženja imenoval “jutranji pozdrav soncu”. Z nežnimi dotiki, poljubljanjem, prodiranjem vame na to- liko različnih načinov me je vsakokrat spravil v trans. Najina druženja so bila iskanja uravnoteženosti telesa in duha, neke vrste seksualna meditacija.

Večkrat se je pošalil, da bi zveza med moškim in žensko lahko trajala neskončno, če bi vsi ljudje na svetu prakticirali vsakodnevni pozdrav soncu. Tudi jaz sem si tega neskončno želela, a kaj, ko je bila najina zveza zunaj postelje prava polomija. Če bi se v realnem življenju potrudil vsaj pol toliko kot pri seksu, bi se najina zgodba končala pravljično “in živela sta srečno do konca svojih dni”.

Prepovedani seks

S Sebastjanom se strašansko

privlačiva, odkar se poznava. Zgolj in samo seksualno. Jaz sem umetniško boemski tip, on pa ekstremno racionalen z nagnjenostjo k filozofiranju. Oba sva pogosto menjala partnerje, se o njih tudi večkrat pogovarjala in se na koncu znašla vsak v svojem zakonu, ki je bolj umiral kot cvetel. S partnerji sva se precej odtujila, tako da sva nenehno ostajala na preži za čim novim.

Ob Sebastjanu sem se vedno počutila dobro. Moj mož je nenehno godrnjal o mojih odvečnih kilogramih in me silil

k trapastim dietam, Sebastjanu pa sem bila všeč takšna, kakršna sem. V eni od debat ob vinu sva si tudi priznala, da se zdiva drug drugemu že od nekdaj neskončno seksi. Tako sva od odkritega flirtanja prešla na seks. In bil je dober, kjerkoli. V hotelski sobi, v njegovi pisarni, v stranišču gledališča, v moji spalnici . . povsod.

Prav posebej pa se mi je vtisnila v spomin neka noč, precej na začetku najine seksualne avanture. Dogovorila sva se, da bova konec tedna preživela na posestvu njegovega prijatelja, kjer lahko najameš hiško, čez noč v njej uživaš v dvoje, čez dan pa pokušaš njihove kulinarične mojstrovine in jahaš konje. Po večerji je prijatelj prisedel k nama in nama razlagal o svoji edini veliki ljubezni, o konjih. Na dolgo in široko se je razgovoril o njihovem parjenju in kako nevarno je to lahko za kobilo, saj jo lahko konj v ekstatičnem stanju poškoduje. Zaradi tega navadno uporabljajo kobilo “izzivalko”, ki konja le pripravi do primerne erekcije, tik pred zdajci pa jo zamenjajo s pravo, s katero ga dejansko hočejo spariti. Opisano zgodbo sem prenesla v svet ljudi in prizor me je precej razvnel. Ali pa je bilo krivo vino, ki sva ga ta večer precej popila? Kakorkoli, naenkrat mi je postalo neznansko vroče, imela sem občutek, da ne morem dihati. Vstala sem od mize in stopila v toplo poletno noč. Ni minilo pet minut, ko je Sebastjan stal ob meni. Prijel me je za roko in odpeljal po poti do lesene ograje za katero so se čez dan pasli konji. Divje me je poljubil, zgrabil okrog pasu, obrnil proti ograji, dvignil krilo in slekel hlačke. Še preden sem se dobro zavedla, kaj se dogaja, je bil v meni. Naenkrat pa sem zaslišala galop in kmalu zagledala skupino konj, ki so tekli v krogu ene izmed ograd. Vsakokrat ko so prišli bliže, so se travnata tla tresla od njihovih kopit. Sebastjan pa je divje nabijal vame, grabil moje prsi, me poljubljal in grizel po vratu. Zdelo se mi je, da sva del narave, živali, ki se parita v noči. Poletni veter je mešal vonj po konjih, suhem senu, travah, cvetju in seksu.

Ko sva se vrnila v restavracijo, so z naju vsi prebrali, kaj se je zgodilo. Najini lasje so bili razmršeni, pomečkana obleka za silo navlečena, na obrazih pa nama je kraljeval blaženi nasmešek, ki ga vsi dobro poznajo. Natočila sva si še kozarec šampanjca, se usedla na udobno zofo v salonu in prijetno utrujena prisluškovala pogovorom okoli naju.

Brezsramni seks

Moje prve seksualne

izkušnje so vse tisto, kar si moški predstavljate, da mlada dekleta v strogem dekliškem internatu počno. Ko mi je bilo pet let, so se moji starši preselili na Dunaj. Na predlog moje tete so me po končani osnovni šoli vpisali v dekliški internat, kjer naj bi me naučili strogega reda in lepega vedenja. Niso pa vedeli, da so me poslali tudi v eno najboljših šol seksualnih igric in spoznavanja lastnega telesa. Najbrž sem ravno zaradi tega tudi pozneje v življenju vedno znova iskala nenavadnih ljubimcev in drugačnega seksa.

Nekoč, veliko pozneje, mi je uspelo rezervirati teden dni smučanja v dvoje natanko ob polni luni. Tako je bil seks v masažni kadi na terasi še bolj romantičen. Vpisala sem se k jogi, a samo zato, da bi se naučila položajev telesa, ki bi mi prišli prav pri seksu in s katerimi bi lahko fascinirala svoje ljubimce.

Prav zato je precej ironično, da sem najboljši seks doslej doživela nekega sivega torkovega popoldneva v popolnoma navadni postelji neke dolgočasne spalnice brez kakršnihkoli nenavadnih posteljnih igric. To, zaradi česar je bila noč nepozabna, je orgazem, ki ga zlepa ne bom pozabila. No, več njih. Če sem natančna . . štirje.

Erik, moj takratni fant, je bil kitarist. Bil je utelešenje sanj vsake ženske: imel je deset ekstremno spretnih prstov. Poleg tega je bil tudi skladatelj in zato precej kreativen, kar je znal s pridom izkoristiti tudi med najinimi nočnimi igricami. Vedno znova me je presenečal s čim novim. A tisto, kar mi je bilo najbolj všeč, je bilo to, da mi je dovolil, da sem kakršna sem: poredna punčka, ki mora biti od časa do časa tudi kaznovana.

Tiste nepozabne noči pa se je zgodilo tole. Razburjenje po mojem silnem orgazmu se je ravno za silo poleglo. Ko sem že mislila, da se bom lahko pogreznila v nekaj ur lepotilnega spanca, sem med nogami začutila njegovo roko. Prsti so počasi, a odločno krožili okrog moje najobčutljivejše točke, ustnice pa so poljubljale vršičke mojih prsi. Bilo je nepopisno dobro! Trajalo je in trajalo, telo se mi je zvijalo v krčih in doživela sem svoj drugi orgazem. Česa takega z moškim še nisem doživela (eksperimentiranje same s seboj seveda ne šteje). Bila sem tako razburjena, da mi spanje niti slučajno ni prišlo na misel. Erik je ležal na hrbtu poleg mene in spal.

Z njega sem potegnila odejo in z roko drsela po njegovem gladkem telesu. Orodje, s katerim je iz mene spravil že toliko užitkov, se je kmalu postavilo v pozor. Nisem si mogla kaj, da ne bi splezala nanj. Bil je vroč in telo se mi je že po nekaj sunkih popolnoma naježilo. Napol v snu se je dotikal mojih prsi, jaz pa sem se vedno bolj divje nasajala nanj. V glavi se mi je vrtelo, a hotela sem iti do konca. Končno sem začutila slastne krče užitka in ga začela strastno poljubljati. Moja intenzivna reakcija ga je popolnoma zdramila. Obrnil me je na hrbet in zdrsnil vame. Bila sem vlažna in gladka. Navadno mi je po orgazmu že sama misel na seks odveč, tokrat pa mi je bilo všeč kot še nikoli. Ko je bil v meni, sem ga čutila z vsem svojim telesom. Uživala sem, ko je suval vame, vedno bolj intenzivno in nestrpno sem pričakovala njegov orgazem, saj me je to vedno še dodatno podžgalo. To pa je vedel tudi on.

Še vedno je globoko dihal od trenutka naslade, a ni omahnil izmučen poleg mene kot navadno, ampak se je spustil v moje naročje. Z rokami je zagrabil moji ritnici, glavo pa zakopal v moje mednožje. Njegov jezik je bil tako zelo trd in gibčen. Od užitka me je skelelo vse telo, a nisem se mogla izmakniti iz njegovega trdnega objema. Občutki v meni so bili premočni in začela sem kričati, ker je bilo tako zelo nevzdržno. Bila sem tako blizu praga užitka, a nikakor nisem mogla preko. Mislila sem na njegovo privlačno telo, na njegove seksi ustnice, ki so se v tem trenutku poljubljale z mojimi skritimi ustnicami. Bolj ko sem razmišljala o tem, bolj divje sem suvala vanj. Hotela sem, da se že enkrat konča. In usekalo me je kot strela z neba: nenapovedano, divje. Vse telo se mi je napelo kot struna in mišice so se mi tresle od nenavadnega doživetja. Končno sva oba popolnoma iz- črpana omahnila med rjuhe. Do jutra je bilo še nekaj ur spanca, moj najlepši dan v življenju pa se je že začel.

Seks za slovo

Ko sva se odpravila na

trimesečno potovanje po jugovzhodni Aziji, sva se z Igorjem poznala dva meseca. A že po treh tednih najine potovalne avanture je postalo jasno, da me moj novi fant iz dneva v dan teže prenaša in da v njegovih očeh nisem niti približek tistega, kar si je predstavljal v svoji glavi. Motilo ga je moje navdušenje nad divjimi živalmi, kaj in koliko govorim ter vedno bolj tudi moj videz. Najina zveza se je končala bliskovito na letališču v Laosu, kjer sva čakala letalo za Tajsko. Kar naenkrat je izstrelil: “Mislim, da je med nama konec. ” Predlagal je, da greva vsak svojo pot in da se spet srečava šele zadnji dan potovanja na letališču v Vietnamu, od koder sva imela rezerviran let za Frankfurt in od tam za Ljubljano.

V začetku mi je bilo neprijetno potovati sama, kmalu pa sem ugotovila, da tako spoznam še veliko več zanimivih ljudi kot prej in da je potovanje brez prilagajanj muhastemu partnerju še veliko bolj razburljivo. Čez približno en mesec sem prispela na tajski otok Koh Lanta, kjer sem si najela hiško ob plaži s fantastičnim pogledom na morje. Takoj naslednji dan se je pojavil na verandi: “V Koh Changu so mi pokazali najbolj leno mačko v mestu. Mislim, da bi bila tebi všeč, ” je skušal biti prijazen in zdramiti moje zanimanje za živali. Bilo je prijetno spet videti dobro znani obraz.

To noč je bila polna luna in Tajska je znana po zabavah na plaži, ki jih prirejajo ob polni luni: eksotični ritmi, pomešani z moderno zahodnjaško glasbo. Ko je sonce zašlo, sva se spustila do plaže. Zabavala sva se vse do zgodnjih jutranjih ur, ko se nama je zdelo, da imava dovolj trans glasbe za vse življenje. Šla sva do plaže in hodila po plitvi vodi tako dolgo, dokler glasne glasbe skoraj ni bilo več slišati. Valovi so se zaletavali v skale in v mesečini je bilo morje nepojmljivo čudovite črno-modre barve. Gledala sem Igorja. Njegove svetlo modre oči so se svetile v mesečini in kratko pristriženi lasje so lepo poudarjali njegov ozek obraz, ki sem ga pred mesecem dni še lahko poljubljala.

A kmalu sem se zavedla krute realnosti. Spomnila sem se vseh neprijetnih trenutkov, gluhih tišin in napetih situacij iz časov, ko mi je začelo postajati jasno, da iz najine zveze ne bo nič. Spominjam se mučnega tedna v Pnom Penu, ko tri dni ni spregovoril z mano, in noči, ko sva si v Battambongu (drugem največjem mestu Kampučije) najela sobo v hotelu, o katerem sva v vodniku prebrala, da je “simpatična mešanica dobre hrane, prijaznega osebja in mamljivih, večernih, erotičnih predstav”. Igor je bil otročje navdušen nad idejo, saj je menil, da bo to malce oživilo najino seksualno življenje. Prtljago sva zmetala v sobo, se na hitro oprhala in se odpravila v restavracijo na večerjo. Popolno razočaranje: hrana je bila neokusna, erotična predstava zanič, največje razočaranje pa je sledilo v sobi. “Če je bila predstava zanič, to še ne pomeni, da midva ne smeva seksati, ” sem hotela biti duhovita. On pa je samo zamrmral: “Pusti me. Utrujen sem, ” se prevalil na svoj konec postelje, obrnil proti steni in zaspal.

Podobnih situacij je bilo neskončno, a začuda je njihova neprijetnost ob tako lepem, napol golem, moškem telesu ob polni luni popolnoma zbledela. Kratke hlače je potegnil s sebe in zabredel v vodo. Sama sem slekla mini krilo in hlačke, jih zavila v majico ter stopila za njim. Morje je bilo toplo in tako zelo slano, da sva z lahkoto lebdela na gladini. Potegnil me je k sebi, se stisnil ob moj hrbet in počasi prodrl vame. Z nogami sem se ga oklenila in spet je bilo vse kot pred nekaj tedni, le da zdaj nisva bila več par. Poljubi in dotiki brez obveznosti so se zdeli lepši in pri- jetnejši, da sem se spet počutila lepo. Sonce je kmalu vzšlo in obalo obarvalo zlato. Za silo sva se oblekla in stekla do mojega bungalova. V trenutku sva bila spet gola, najini telesi sta se prepletali v strastnih poljubih. Seks je bil strasten in divji, kot je lahko le takrat, ko med ljubimcema ni prave ljubezni, le golo, živalsko poželenje. Lahko sva bila sebična in jemala zase kar največ. Čeprav je bil to najin zadnji seks, sem zaspala srečna in zadovoljna.

Adrenalinski seks

Ko se zdaj spominjam, se mi

zdi smešno, kako je medijem uspelo, da so javnost prepričali o nevarnosti milenijskega hrošča Y2K. Takrat sem kot podiplomska študentka živela v New Yorku. S pomočjo prijateljev, znancev in kolegov sem najela stano- vanjce v bližini Times Squara, ki je bil napovedan kot ena izmed tarč napada morebitnega teroristov. Da bi se izognila evforiji pričakovanja prvega leta v novem tisočletju, sem nameravala nekaj dni preživeti pri prijateljih na podeželju. Tako sem vsaj mislila, dokler me ni poklical Phil, kolega, ki je končal študij leto dni pred mano in se vrnil v Los Angeles.

Povedal mi je, da pride za novo leto v New York, in me povabil, če bi te divje dni preživela z njim. Nisem preveč razmišljala, saj mi je bil Phil od nekdaj simpatičen, teden dni basanja z borovničevo pito in igranja scrabbla pa mi tudi ni preveč dišalo. Sploh pa . . Odkar sva se pred petimi meseci razšla z Marcom, na seks nisem niti pomislila in ugotovila sem, da bi se mi nekaj posteljne telovadbe kar prileglo. Teroristi so bili v trenutku pozabljeni, sicer pa raje umrem med dobrim seksom, kot preživim najbolj dolgočasno silvestrovanje v življenju. Privolila sem in že naslednji trenutek sem kupovala novo obleko za tako posebno priložnost ter nekaj vode in konzervirane hrane, za vsak slučaj, če bi se res morda res zgodil Y2K.

Končno 31. december. Pogled skozi okno. Tako praznega tega mesta še nisem videla, razen v znanstvenofantastičnih apokaliptičnih filmih. S Philom sva se zmenila v eni od restavracij v centru mesta. Navadno sem se peljala z metrojem, tokrat sem lahko izbirala celo med petimi prostimi taksiji. Phil me je že čakal, čeden kot vedno. Poljubila sva se v pozdrav. Dišal je po nečem skrivnostnem, ne-varnem, po moškem. Dan sva preživela pohajkujoč po mestu. Midva in nekaj tisoč turistov. Domačini so se že pred dnevi evakuirali na podeželje, k sorodnikom na ranče ali v tujino. Bolj ko se je bližal večer in polnoč, bolj je v nama rasla napetost, strastnejši so bili poljubi, čutnejši stisk rok. Tik pred polnočjo sva našla svoj kvadratni me- ter na Times Squaru. Stiskala sva se drug k drugemu in se strastno poljubljala. Manjkalo je še nekaj minut. Pričakovanje nevarnosti ali celo konca sveta je na naju delovalo kot afrodiziak. Želela sem si ga tako zelo, da mi je bilo vseeno, če bi me vzel kar tam, na mrazu in pred vsemi.

Tri, dva ena, 2000! Novo leto je teklo že nekaj minut, zgodilo pa se ni še popolnoma nič. Opazila sva, da čakanje ubija najino razpoloženje, zato sva se kar se da hitro pobrala in odpeljala v moje stanova- nje. Prižgala sem sveče, ki sem jih kupila za primer Y2K-izpada elektrike, in stanovanje se je spremenilo v pravo ljubezensko gnezdo. Moja mama je vedno govorila, da se po prvem dnevu vse leto pozna, in prvikrat v življenju sem si želela, da bi imela mama prav. Phil nama je nalil vino, odložil kozarce na tla ob posteljo in kar takoj slekel hlače. Z eno roko je potegnil obleko z mene, me dvignil in me presenetljivo nežno položil v posteljo. Pričakovala sem divji, strasten seks, a to, kar je sledilo, je bilo popolnoma nekaj drugega. Počasi je drsel z rokami po mojem telesu, se z ustnicami narahlo dotikal mojih, z jezikom obkrožil prsi in zdrsnil do popka. Njegovi prsti in ustnice so celi dve uri ljubkovali moje telo in želela sem si, da bi trajalo večno. Ko je končno prodrl vame, je bil to najbolj nežen in čuten seks v mojem življenju. Najini gibi so bili skladni, kot bi bila ustvarjena drug za drugega. Počutila sem se varno, ljubljeno in privlačno. Konec sveta je bil očitno prestavljen na neki drug dan, jaz pa sem se počutila živo kot še nikoli.

Martn Pesko