Nepričakovane stvari, zaradi katerih se moški zaljubijo

Nepričakovane stvari, zaradi katerih se moški zaljubijo (foto: Profimedia) Profimedia
8. 12. 2021

Ne, to niso oblačila ali šminka ...

Presenetilo bi vas, kaj v resnici privlači moške. Ja, bolj kot zunanji videz! 

Pustite mu, da je lahko takšen, kot je

Moškemu veliko pomeni, če ga ne želite spremeniti, prilagoditi svojim željam in kritikam. Kadar se ne potrebuje pretvarjati v vaši družbi, je najsrečnejši in tudi najbolj sproščen. In če se bo ob vas počutil dobro, si bo vaše družbe želel večkrat ... Verjetno veste, kam to vodi. 

Ponudite mu dovolj prostora

Kljub temu da vam je všeč in bi z njim radi preživeli vsak prosti trenutek, ga spodbujate, da čas preživi s svojimi prijatelji, ne zamerite, če večer preživi doma ob filmu ali se sam odpravi na sprehod. Dovolite mu dihati in živeti življenje, kot ga je, preden vas je spoznal. 

Z njim ste, ker si ga želite in ne, ker ga potrebujete

Popolnoma sposobni ste sami poskrbeti zase. Ste finančno stabilni, imate službo in streho nad glavo ... Moškega ne potrebujete, da bi od njega imeli kakšno korist, ampak si z njim ŽELITE biti. In nič ni bolj privlačnega od misli, da hočete čas preživeti z njim. 

Imate pozitiven odnos do sebe

Moškega veliko bolj privlačite, če znate sprejeti kompliment in znate izpostaviti svoje močne plati, kot če se nenehno pritožujete o tem, kaj bi na sebi popravili. Zato se trudite, da boste imeli pozitiven odnos do sebe in dobro samopodobo. Nenazadnje morate najprej imeti radi sebe, da bi lahko imeli radi druge.