Pravila osvajanja žensk, ki delujejo proti vam

Pravila osvajanja žensk, ki delujejo proti vam (foto: Shutterstock.com) Shutterstock.com
23. 8. 2012

Ženske so muhasta bitja, ki potrebujejo ogromno pozornosti, moški pa okoli osvajanja preveč komplicirajo. 

Pravilo številka ena - samozavest je dobrodošla, vendar ne takšna, zaradi katere boste izpadli naduti egocentriki. Pravilo številka dve - obstajajo pravila osvajanja, ki v resnici delujejo proti vam, zato se jih ne držite.

Po uvodnem flirtanju se ji počasi približajte in jo ogovorite

Ne bo šlo? Res so nekatere študije pokazale, da moškim enostavno odpovedo miselne sposobnosti, ko pride do ogovarjanja lepih žensk.

Če temu podvigu dodamo še nekaj kozarčkov najboljšega koktajla, ki ste ga seveda naročili zato, ker ste nekje prebrali, da ženske ljubijo sofisticirane moške z izpeljanim okusom, pa imamo katastrofo za vogalom. 

Ne smukajte se okoli nje, povabite jo na ples

Če zares dobro plešete ali pa je za vami večletni trening na plesnem parketu, zakaj pa ne. Zavedajte pa se, da ženske (kljub ustrezni zatemnjenosti nočnega kluba) opazijo vse. Tudi, ko so pijane preko meja dobrih odločitev.

Ko se naslednjič znajdete na plesišču misleč, da vaši gibi vsekakor izgledajo točno tako, kot v videospotu na MTV, pomislite na tole: "Če moški slabo pleše, ženske po tem sklepajo, da je ta moški tudi slab v postelji." 

Prijaznost odpira vrata (in srce)

Pregovori, kot je 'prijazni fantje vedno končajo zadnji', verjetno niso bili izmišljeni brez vsakršne podlage. In to, da 'slabi fantje' vedno dobijo dekleta, prav tako ni bilo spisano samo zato, da bi se rezidenti lokalnih zaporov bolje počutili.

Ženske pomagajo človeštvu ohranjati negativne lastnosti 'slabih fantov' preprosto zato, ker se raje onegavijo s takšnimi, ki te vedenjske minuse imajo. Fantje s takšnimi lastnostmi imajo, sodeč po raziskavah, več spolnih partneric, ki jih, svojemu značaju primerno, tudi hitreje menjajo.

To pa še ne pomeni, da se morate delati, da ste frajer, če to niste. Obsojeni boste na poraz, še preden jo boste poskušali osvojiti verbalno.

Več pa si preberite v prispevku Pravila pecanja žensk.

 

Značke: osvajanje

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri