Seks bonton: Da ne bi bilo zagate!

Seks bonton: Da ne bi bilo zagate! (foto: Profimedia) Profimedia
23. 6. 2018 Vir: liza.aktivni.si

Celo leto je čas za ljubezen, a se zdi, da se z višjimi temperaturami tudi strast razplamti.

Pravega partnerja imate, priložnost je tudi in orgazmi so na vidiku. Potem pa se zgodi nekaj, lahko popolnoma nepomembnega, in strast v trenutku izgine.

In kaj zdaj? Nič, stvari je treba vzeti v svoje roke in strast priklicati nazaj. Tudi s prsti je mogoče narediti marsikaj. Torej, akcija, nič govoričenja! Poletje naj bo čas strasti, ne slabih izkušenj. Vseeno pa obstaja bonton, ki ga je dobro upoštevati.

Seks na prostem! Preveč razburljivo – in zadeva je mehka!

Ohraniti je treba mirno kri in brez panike. Nikakor se ne trudite na vsak način rešiti stvari. Odprite steklenico šampanjca ... in potem ... kdo ve.

Kaj storiti, ko ON hoče, NJEJ pa ni do tega?

Se zgodi. In v tem primeru nima smisla navaliti na žensko. Mogoče ji prija le crkljanje in potem se lahko seveda počasi počasi zgodi še kaj več.

Kako spregovoriti o kondomu?

"Kratko in jedrnato je treba spregovoriti tudi o tej zadevi, mogoče najbolje tik pred zdajci. Tako ne bo nepotrebnih zadreg," svetuje seks terapevtka.

Še eno pomembno vprašanje:

HIGIENA

Poleti je vroče in človek se še dodatno poti. Če imate intimne stike in se ne počutite povsem čiste, prhanje v dvoje ni slaba zamisel in je tudi odlična predigra.

Kaj pa umazano govorjenje?

To je lahko zelo seksi in odlična predigra. Lahko je že po telefonu ali pa v živo. In seveda med seksom. Nekateri se tako še dodatno vzburijo in seks je lahko fenomenalen.

Včasih prija na hitro, čeprav bi on počasi

Dajte mu vedeti, da bi radi malce bolj divji in hiter seks. Vodite igro, ne pustite mu, da bi jo imel čas speljati drugam ... na bolj počasi.

Rad ima vse, le poljublja se ne

So moški, ki jim poljubljanje ne pomeni veliko. In naleteli ste prav na takega. Kako mu namigniti, da bi se radi malce več dotikali tudi z ustnicami? Položite svoj prst na njegove ustnice in počasi drsite po njih. Šele nato primaknite ustnice. Dojel bo.

Njegov striptiz se vam zdi zelo smešen

Smeh in seks gresta skupaj in partnerja lahko še povežeta. Vendar smeh ne sme biti posmehljiv, pa čeprav vam je njegov striptiz neizmerno smešen. Sprejmite igro, saj to počne zaradi vas, da bi vas še bolj razvnel.

On tako stoka, da zbudi pol soseske. Kaj storiti?

Nikakor ne smete biti grobi, raje mu nežno zašepetajte, da bi bil mogoče lahko malce bolj tiho ... Pri tem seveda tudi sami ne smete biti preveč glasni.

Značke: seks