Skupaj na vrh

“Poslušajte njeno dihanje, ki postaja kratko in plitko, kadar je blizu orgazma.” (foto: Shutterstock.com) Shutterstock.com
26. 2. 2010

Ste prehitri? Ali je morda ona prepočasna? Ponujamo vam sedem metod, kako zgladiti razlike med rjuhami. S pravim dotikom na pravem mestu ob pravem času.

Glavni ste vi

Da jo pripeljete do vrhunca, morate predvsem dražiti njen ščegetavček, kar najlažje počnete z rokami. Zvabite jo v naročje, vanj naj sede tako, da vam bo kazala hrbet. Nato iz­teg­­nite roki pred njo in eno roko položite na drugo. Prepletite prste in položite roke na njeno mednožje. S sredincem in prstancem ene roke nežno raztegnite sramne ustnice, z enim ali dvema prstoma druge pa delajte počasne kroge okrog ščegetavčka.

Tako boste v njej vzbudili prijeten občutek, ki ga z enim samim prstom ne bi mogli doseči, pa še manj boste utrudili roke. Ko bo vzburjena, porinite prst v njeno nožnico in ga premikajte ven in noter, ob tem pa še naprej krožite okrog ščegetavčka.

Postanite konj

Lahko se še tako trudite (in vemo, da dajete vse od sebe), a nikoli ne boste obdelali vseh ključnih točk natanko tako, kot si želi ona. Njeni spodnji prosto­­ri so kot strojnica – preprosto se dogaja preveč stvari hkrati, da bi jim lahko sledili. Zato ji dovolite, da vas zajaha in sama prevzame nadzor, vi pa se samo ulezite, dajte noge skupaj in uži­­vajte.

Spodbujajte jo, naj bo us­­tvarjalna; predlagajte ji na primer, naj se giba v krogih na­­mesto gor in dol. Ali pa naj se nagne naprej, da se njen ščege­­tavček dotakne vaših sram­nih kosti. Obe tehniki pripomoreta, da se ona bolj vzburi, vi pa ne dosežete orgazma. Poleg tega pa bo ona vrhunec dosegla hitreje in pred vami, vi pa boste le zajeli sapo (in uživali v predstavi).

'Prištimajte' si jo

Če sta se odločila za položaj, v katerem boste na vrhu vi, bodite pozorni na položaj njenih nog. Uravnavajte ga glede na to, koliko pospeševanja ali zaviranja potrebujete. Kadar ima kolena dvignjena in noge razširjene, boste lahko prodirali globoko in počasi, s tem pa boste ustvarjali manj trenja.

Če njena kolena potisnete navzdol, tako da bo ležala iztegnjena na postelji, pa boste dosegli močnejše draženje. Potrebujete še več trenja? Dajte njeni nogi skupaj, svoja kolena pa postavite na zunanjo stran njenih.

Zavedajte se, da je le malo verjetno, da jo boste pri katerikoli od teh različic pripeljali do orgazma, toda naj vam prišep­­nemo, da kljub temu mnogo žensk uživa v takšni ali drugačni izvedbi misijonarskega položaja – imajo ga za bolj intimnega od kateregakoli drugega.

U-točka

Če vaša partnerica potrebuje dalj časa, da doseže orgazem, kot vi, je oralna stimulacija pred spolnim občevanjem lahko odlična predigra. Osredotočite se na njen ščegetavček, svojo spodnjo ustnico stisnite ob zobe tako, da dosežete močan in stalen pritisk na območje njenega sečevoda, ki leži tik nad vaginalno odprtino in pod ščegetavčkom. Draženje sečevoda je nekaterim ženskam zelo prijetno, ker je ta zraven ščegetavčka.

Naučite se porivati

Kadar oba potrebujeta nekaj dodatne spodbude, poskusita položaj 'dvojnega orgazma', ki ga je razvil britanski seksolog. Partnerica naj dvigne desno nogo, dokler koleno ni v isti višini z vašim levim ramenom, njena leva noga pa naj počiva iztegnjena na postelji. Prodiranje usmerite proti notranjemu stegnu njene dvignjene noge. Z raztezanjem nog se razteguje tudi nožnica, kar dopušča močnejše prodiranje in več pritiska na ščegetavček.

Spolzko, kadar je mokro

Manj trenja za vas pomeni manjše draženje. Zato vam zelo mastno mazivo, ki precej zmanjša trenje, omogoča, da lahko porivate dlje časa, preden dosežete orgazem. Po drugi strani pa spolzkost maziva skorajda ne vpliva na doseganje vrhunca pri ženskah, saj je ta bolj odvisen od neposredne stimulacije.

V pravem ritmu

Uprite se želji po hitrem, močnem in globokem porivanju v vojaškem ritmu ena, dve oz. noter, ven. Pokažite malo ustvarjalnosti in kombinirajte počasne, globoke porive z rahlimi. Začnite z manj močnimi, ki 'zadenejo' le prvo tretjino nožnice (to je njen najobčutljivejši del) in hkrati ne dražijo preveč glavice penisa.

Z naraš­­čanjem njenega vzburjenja povečujte delež globljih in močnejših porivov. Vstopajte vanjo počasi, izstopajte pa hitro; hitri umiki še bolj vzdražijo ščegetavček, pri čemer vi prav nič ne trpite.

foto: Shutterstock