"Šla sem na masažo s srečnim koncem in sprva je bilo super, potem se je zgodilo tole"

"Šla sem na masažo s srečnim koncem in sprva je bilo super, potem se je zgodilo tole" (foto: Profimedia) Profimedia
29. 11. 2022

Seksualna masaža je nekaj, o čemer sem vedno fantazirala, a si nikoli nisem predstavljala, da se bo v resnici zgodila. Zato sem se, ko sem slišala za ponudbo hotelskega spaja na počitnicah na Kubi, naročila na masažo, in to brez kakršnih koli pričakovanj.

Ko je prišel čas zanjo, sem se prikazala v "spaju" – tankem belem šotoru na hotelski plaži. Dodeljen mi je bil moški masažni terapevt. To mi v resnici sploh ni bilo neprijetno.

Na začetku je bila masaža skrajno nedolžna. Bil je prijazen, a profesionalen; nič preveč zgovoren ali oseben. Popolnoma se je izognil mojim prsim in zadnjici (pri vseh maserjih se to ne zgodi, lahko vam zagotovim) in drgnil moje telo brez ... zadržkov.

Na koncu sem ležala na hrbtu, medtem ko mi je on masiral noge, kar je popolnoma normalno, mimogrede. Ampak glede na to, da se mi je že od nekdaj zdela masaža zelo seksualno doživetje, se ne morem pretvarjati, da se moje telo ni odzivalo.

Ko so se njegove roke ustavile na notranji strani mojih stegen, sem bila prepričana, da je to del masaže. Ni se mi zdelo nič čudnega. Nato je začel pritiskati na ta del ter se pomikati vedno bolj noter, dokler ni začel masirati spodnjega dela mojih kopalk.

Ozračje je bilo naelektreno in vedela sem, da sledi nekaj drugega. Nisem mogla verjeti, da se moja največja seksualna fantazija uresničuje.

Še nikoli v življenju nisem bila tako vzburjena, ampak mislila sem, da bo tukaj končal. In tudi je, dokler nisem (skoraj nezavedno) začela privzdigovati svojih bokov. Spodnji del mojih kopalk je premaknil na eno stran in z eno roko razširil moje noge. Bila sem vznemirjena in nobenega namena nisem imela, da bi ga ustavila. To je bilo skoraj zunajtelesno doživetje.

Na kratko sem postala nervozna, da ne bi kdo vstopil (konec koncev sva bila v šotoru). Ampak ko je s čutnimi, krožnimi gibi začel božati moj klitoris, sem se odločila, da mi je vseeno. V trenutku, ko so njegovi prsti počasi in namerno zdrsnili vame, sploh nisem več mogla razmišljati o ničemer drugem.

Še nikoli v življenju mi ni prišlo tako hitro, tako tiho ali s tako malo truda.
Kar se je v bistvu izkazalo za srečo, saj je tik zatem vstopila druga maserka. Od tam naprej je bilo vse poslovno.

Z brisačo je učinkovito obrisal olje z mojega telesa, medtem ko sem ležala vsa zardela in se z zaprtimi očmi smehljala. Obrnil se je, da bi se oblekla, kot da bi šlo za popolnoma normalno masažo.

Medtem ko sem plačevala, nisem z njim vzpostavila očesnega stika niti za sekundo. Dala sem mu visoko napitnino, kot je na Kubi pričakovano. Vprašal me je za ime in mi rekel, naj pridem spet jutri. Nasmehnila sem se vedoč, da ne bom.

Sprva mi je odleglo, da ni vstopila nekaj sekund prej. Dokler se mi ni posvetilo, da je verjetno točno vedela, kaj se dogaja in najverjetneje kukala skozi platno, da bi videla, kdaj bom končala.

Ob misli na to sem občutila sram. Nato pa so se mi začeli pojavljati dvomi. Sem ga izkoristila?

Na Kubi je veliko spolnih delavcev, zato sem se praševala, če je tudi on eden izmed njih. Zagotovo ni tvegal svoje službe in preživetja. Preplavila ga je strast do mene. Počasi pa mi je postalo neprijetno, saj sem se zavedla, kako izkušenj je v tem.

To je bila natrenirana poteza, očitno nekaj, kar je počel pogosto in dobro. Ampak tega ni naredil, ker bi si me želel. Ali je mislil, da mora to narediti zaradi denarja? Ne glede na to, ali je šlo za izkušnjo ali prisilo – je mislil, da je njegova naloga, da ponudi to uslugo? /.../

Me je izkoristil? Sem bila žrtev spolne zlorabe? Tako moj um kot moje telo sta mi ves čas govorila, da ja, a v to nikoli nisem privolila.

Kakšno pravico pa misli, da ima, da se me lahko tako dotakne na profesionalnem mestu? /.../ Sem nenamerno "prosila po tem"? Bila sem več kot le zmedena.

Zaupala sem se svojim najboljšim prijateljicam. Bilo me je sram. Čeprav so me podpirale, so bile šokirane. Bilo je lažje, ko je bil le še samo roka brez telesa v moji fantaziji. Na žalost pa izpolnjevanje seksualne fantazije s tujcem pomeni, da se moraš tudi v resnici soočiti z njim in celotnim kontekstom.

In spoznala sem, da fantazija, ki jo imaš v glavi, nikoli ni ista v resničnem življenju, predvsem zato, ker je to – resnično življenje.

/.../ S tem, ko se ta dogodek vedno bolj oddaljuje v preteklost, ga tudi jaz vedno manj obžalujem – vsekakor pa me je prisilil, da sem začela bolj resno razmišljati o občutljivih zadevah, kot sta moč in privolitev na osebni in ne zgolj teoretični ravni.

Vir: Cosmopolitan UK
Prevod izvirnega članka je bil sprva objavljen na Cosmopolitan.si

Preberite še: Iskrena izpoved: "Moj fant je 29 let starejši in TAKO je v resnici videti najin SEKS'

Priporočamo tudi: "Nikoli nisem varala, a možev test očetovstva je pokazal negativno - nato pa sem izvedela RESNICO"