Šola spolnosti

11. 5. 2010

Odkar ste si na zadnjem sedežu stare dobre katrce pridobivali prve spolne izkušnje, so takšni in drugačni izvedenci za spolnost svetu ponudili že tisoče bolj ali manj uporabnih nasvetov in tehnik.

Skrivnost njenih hribčkov

Avstrijski raziskovalci so odkrili, da je severni del prsi - območje od severozahoda proti severovzhodu - vse prevečkrat zanemarjeno, čeprav jo vzpon po severni steni najbolj vzburja; celo bolj kot obdelava samega vrha - bradavičk. Raziskujte pot z lahkim poljubljanjem in nežno masažo z dlanmi. Tako jo boste prijetno vznemirili, ne da bi ji povzročili bolečino.

Pritisk med oralnim seksom

Zobozdravniki sicer niso ravno najbolj priljubljeni, toda nedavne raziskave so pokazale nekaj zanimivih možnosti, da jih kljub temu lahko vsaj za silo vzljubimo. Izkazalo se je, da je največja težava podobna tisti, zaradi katere veliko žensk ne uživa v oralnem spolnem odnosu - to je zoprn občutek davljenja zaradi polnih ust.

Mučitelji ustne votline so za omenjeni poskus posodili raziskovalcem nekaj svojih najbolj oralno občutljivih pacientov. Tem so z akupunkturnimi ali akupresurnimi tehnikami bezali po ustih in tako stimulirali njihovo območje P-6. V veliko zadovoljstvo poskusnih zajčkov se je njihov refleks davljenja precej omilil.

Gotovo se sprašujete, kje je območje P-6? Na prav nič vznemirljivem mestu: zadeli ga boste, če postavite prve tri prste svoje desne roke skupaj in z njimi pritisnete na notranjo stran njenega zapestja. In če boste pritiskali nanj, medtem ko vas bo oralno zadovoljevala, bi morala biti oba srečna.

Obrnite kompas proti severu

Tudi če med spolno igro izgubite orientacijo in nenadoma ugotovite, da ste postavljeni narobe (brez panike, to se nam dogaja ves čas), lahko poiščete pravo pot nazaj tako, da poskusite nameriti vrh penisa proti notranji strani njenega popka. Zaradi položaja vagine se boste s tem približali točki G - skupku živčnih končičev, ki so nekakšen katalizator orgazmov.

Izbruh vulkana izzovete z masažo obronkov

Nekatere ženske lahko doživijo orgazem že samo z masažo nog. Da bi odkrili, ali je vaša izbranka ena izmed njih, si roke natrite z malo mandljevega olja ali mastne kreme ter počasi gladite lok na njenem podplatu naprej in nazaj. Posebno pozornost posvetite srednjemu prstu; pri nekaterih ljudeh je ta z živci neposredno povezan s spolnimi organi. Pritiskajte zmerno - ne tako močno, da bi jo bolelo, ali prelahko, da bi jo žgečkali.

Izborite si pravico do več seksa

Ne dvomimo, da v najstniških letih niste prav posebej marali ur telesne vzgoje. A zdaj, ko je odziv na vašo »spontano« erekcijo pod prho veliko boljši kot takrat, je to druga zgodba. Zato telovadite, preden se namilite. Raziskave na univerzi v Kaliforniji so pokazale, da imajo moški, ki se rekreirajo trikrat na teden, tudi trikrat več spolnih odnosov - in to boljših - kot tisti, ki lenarijo.

Spodbujajte jo, naj se tudi ona razgibava

Vse, kar morate storiti, je, da jo prepričate, da je posteljna vadba zanjo najboljša; ne samo da se bo polepšala, ampak se bo tudi bolje počutila - zlasti če se bo razmigavala na vaši napravi. Raziskave kažejo, da je zadovoljstvo s spolnim življenjem večje v zvezah, v katerih tudi ženska redno daje pobudo za spolni odnos.

Okrepite svojo moškost - odvrzite salo

Prevelika teža ni škodljiva samo za srce, ampak tudi za vaš penis - vsakih dodatnih 6, 8 kg nad idealno težo vam ga namreč skrajša za dober centimeter! Maščobne blazinice, ki ščitijo osramje, z večanjem teže lezejo prek začetka stebra penisa in ga s tem »goltajo«. Kakovostna prehrana v pravih količinah in telesna vadba sta dobri tudi za tisto, kar je pomembno.

Poskrbite za močnejše dimlje

Raziskovalci na univerzi v Milanu so ugotovili, da močnejše medenične mišice omogočajo boljšo erekcijo. Ojačate jih s stiskanjem mišic, ki jih uporabljate za ustavitev uriniranja - vsako uro jih šestkrat na hitro napnite in jih zadržite napete pet sekund.

Prestrašite jo

Videofilmi so odlični za predigro, toda namesto pornografije naj bo to raje grozljivka. Krivulje v možganski električni centrali utegnejo povzročiti, da si ljudje strah napačno razlagamo kot poželenje. In ker ji boste na voljo samo vi, bo svoj strah razodela vam - srečnežu.

Podzavestno zapeljevanje

Eden najboljših načinov za zapeljevanje ženske, ki ste jo pravkar spoznali, je, da ji pokažete svojo »ranljivost«, trdijo strokovnjaki za neverbalno komunikacijo. To lahko dosežete z razgaljanjem tako imenovane »vratne jamice«, območja v obliki črke V tik pod Adamovim jabolkom. Majice brez ovratnikov in puloverji z V - izrezom, ki ga razkazujejo, pošiljajo podzavestno sporočilo, da ste odprti, dostopni in prijazni - nasprotno od tistega, kar izraža kravata.

Obvladajte njeno miselno igro

Nedavna raziskava je razkrila, da ženske dvakrat pogosteje fantazirajo o seksu kot moški. Zakaj torej ne skoči takoj za vašo kostjo? Ker so v nasprotju z moškimi ženske fantazije dolge in interaktivne zgodbe, ugotavljajo raziskovalci. Večje zanimanje dosežete tako, da ji daste kako idejo, ona pa naj si izmisli svojo zgodbo. Pri kosilu na primer mimogrede navrzite stavek: »Če bi bil kdo čudovit v tistem seksi spodnjem perilu, ki sva ga ogledovala v izložbi, si to ti. « S tem boste povečali možnost, da bo popoldne vzela pot pod noge in vas po večerji presenetila.

Izbrišite ji spomin

Zdravniki na eni od ameriških univerz so ugotovili, da intenziven spolni odnos lahko povzroči celo do 12-urno »izgubo« spomina oziroma nezmožnost, da bi se pozneje spomnili dogodkov. Zato gre vse, kar ji boste v tem času rekli, skozi eno uho noter in skozi drugo ven. To je najprimernejši čas, da ji priznate svoje napake ali ji pojasnite, da se praznovanje rojstnega dneva njenega dedka preprosto ne sklada z vašim dogovorom za partijo pokra s prijatelji.

Hipnotizirajte jo s pogledom

Želite, da eksplodira od strasti? Namesto da zakopljete glavo v blazino, jo med spolnim odnosom glejte naravnost v oči. Igrajta se; spodbujajte jo, naj tudi ona pove svoje mnenje. Kombinacijo stika z očmi in pogovora ženska čuti kot neposredno povezavo s partnerjem.

Zapeljite jo s pomočjo biologije

Potrebuje razlog, da se zbliža z vami? Morda sezona gripe? Druščina laboratorijskih raziskovalcev z univerze v Pennsylvaniji je odkrila, da spolna aktivnost kar za 30 odstotkov okrepi imunski sistem. To pripisujejo dvigovanju ravni imunoglobulina A, prve obrambne črte telesa proti mikrobom prehlada in gripe. Predvidevajo, da razlog tiči v tem, da so spolno aktivni ljudje izpostavljeni številnim mikrobom - ne skrbite, ne nevarnim - na katere se njihov imunski sistem odziva tako, da proizvaja več protiteles, ki ščitijo organizem pred boleznimi.

Mučite jo s kemijo

Všeč vam je oralno zadovoljevanje z okusom po meti v njenih ustih. Razlog: Sluznica, s katero je prevlečen penis, dopušča meti, da gre skoznjo in vas prijetno vzburja. Toda ali veste, da okus po meti tudi njo vodi v nenavadno močan orgazem? Pa vendar - prevelike dobrotnike opozarjamo, da jo olje poprove mete lahko žge in peče, zato se držite originalnega zelišča.

Uprite se gravitaciji

Tik pred spolnim izlivom se moda, podobno kot pristajalne naprave letala, dvignejo in s tem zagotovijo več moči za vzlet. Da bi vašemu »letalu« dali še večji pospešek, naj vam pomaga partnerka; prosite jo, da z dlanjo moda tik pred izlivom nežno potisne navzgor. To stopnjuje vzburjenje in povečuje intenzivnost orgazma.

Naj občuti vakuum

Ko boste naslednjič raziskovali votline, ne bodite kot večina moških, ki le oblizujejo njen vhod. Sesanje ščegetavčka in sramnih ustnic ustvarja enkraten občutek in v primerjavi z običajnim drgnjenjem vodi k večjim in intenzivnejšim orgazmom, trdijo strokovnjaki. Ta tehnika je boljša tudi za vas - izognili se boste krčem jezika.

Poskusite nekaj vonjav

Neki izvedenec za spolnost je izvohal štiri vonjave, ki baje žensko neverjetno vzburijo. Vsaka od njih na svoj način vpliva na spolne hormone, zato nam zaupajte in preizkusite naš nasvet - tudi če si bo mislila, da ste malo čudaški. Za začetek ji med predigro zavežite oči (če to ustreza vašemu scenariju), potem pa ji počasi pomahajte pred nosom z vsakim od spodaj navedenih predmetov; bolj in bolj se bo vzburjala, ne da bi vedela, zakaj. Vrstni red je naslednji: košček polivinila (ali karkoli drugega, kar daje »vonj po novem avtu«), gumijasta žoga, vaš usnjeni jopič, sveže natisnjen denar.

Toda najprej se oprhajte

Ženski čut za vonj ni le močnejši kot vaš, ampak se tudi spreminja v odvisnosti od njenega hormonskega stanja. Najmočneje zaznava vonjave nekaj dni pred ovulacijo, zato takrat, ko je v tem plodnem času meseca, malce zmanjšajte količino toaletne vodice.

Pomnožite zadovoljstvo

Običajna enačba sobotnega večera je VI + ONA = 1 (orgazem). Kaj pa, če bi poskusili orgazme pomnožiti? To lahko dosežete z malo vaje, vadba pa naj vključuje predvsem masturbacijo (hej, matematika je tudi zabavna! ). Med samozadovoljevanjem tik pred orgazmom zmanjšate hitrost - to naredite trikrat, preden zares dosežete vrhunec.

Z malo vztrajnosti boste sposobni čutiti orgazem - hiter utrip, valove ugodja in sproščanja - brez spolnega izliva. Ne le da boste zmanjšali zamudno čiščenje, ampak boste ostali vzburjeni in pripravljeni za večjo posteljno aktivnost. Pa srečno in uprite se, prosimo, želji, da bi nam pisali, kako dobro napredujete!

Geometrija v spalnici

Nekateri položaji so za nekatere pare boljši kot drugi, odvisno pač od telesne zgradbe obeh partnerjev in tega, ali radi opazujete igro povezovanja strojne in programske opreme. Izberite enega od naslednjih predlogov - ali pa tudi vse!

Od 0 do 10 stopinj: Odličen položaj, če ste veliko večji ali manjši od nje in kadar je v zadnjem mesecu nosečnosti. Naj leže na hrbet, vi pa se ulezite na bok poleg nje; če ste desničar, na levega. Ona naj dvigne desno nogo, vi pa vtaknite svojo med njeni in prodrite vanjo s strani.

90 stopinj: Za globlje vrtanje naj se usede na vas, da bo lažje nadzirala globino vašega prodiranja. Uporabite naš namig: naj se obrne tako, da bo gledala stran od vas.

120 stopinj: Prodiranje od zadaj je še vedno zakon, če želite zadeti njeno točko G. Poskusite naslednjo različico: naj poklekne na kolena in se nasloni na podlaket tako, da ima zadnjico vzdignjeno. Pokleknite za njo in prodrite vanjo, ona pa naj sodeluje z gibanjem svojih kolkov.

180 stopinj: Položaj 69 je uporaben le, če sta oba enako velika. Drugače lahko namesto tega poskusite naslednje: lezita vzporedno v standardni položaj 69, ona pa naj vzdigne zgornjo nogo. Svoj trup ukrivite v obliki črke C. Ta položaj izravna vsako razliko v višini.

Lotite se branja

Ženske veliko bolj spodbuja branje erotičnega besedila kot gledanje slik golih oseb, kar je tudi razlog, da jo ogledovanje vaše najnovejše zbirke slik, ki ste jih »sneli« s pornografske strani svetovnega spleta, ne vznemirja preveč. Obrnite to spoznanje sebi v prid; izključite računalnik in vzemite v roko knjigo - 15 minut branja lahko nadomesti 15 minut predigre. Preden gresta v spalnico, naj obleče kaj izzivalnega in se »poglobi« v vroč odlomek svojega najljubšega romantičnega romana. Več kot pripravljena bo na posteljno dramo.

Ni vam treba razširjati svojega besednjaka

Raziskave kažejo, da moške privlačijo ženske z bogatejšim besednim zakladom, nasprotno pa ne drži. V poskusu, v katerem je sodelovalo 1500 žensk, so raziskovalci ugotovili, da so ženske enako naklonjene moškim ne glede na njihov način govora ali to, koliko sopomenk neke besede poznajo. Ker torej ne boste dobili nobenih dodatnih točk za recitiranje Shakespearovih sonetov, lahko mirno nadaljujete s svojim ritmičnim godrnjanjem.

Povejte glasno

Obstaja biološka povezava med močnim hrupom in seksom. Kako naj drugače pojasnimo to, da basisti in bobnarji tako privlačijo oboževalke glasbenih skupin? Izkazalo se je, da se zaradi hrupa vzdraži majhen del ušesa in zato pošlje v možganski center za zadovoljstvo signal, da se počutimo dobro. Zato namesto da svoji dragi poredne misli v uho šepetate, raje zakričite (če seveda okoliščine dopuščajo).

Če pa ji govorite v običajnem tonu, z ustnicami rahlo podrgnite po njenem ušesu; zaradi neposredne bližine bo to zvenelo glasno, poleg tega pa bo uživala tudi v dotiku vaših ustnic.

Govorite poredno - v javnosti

Tiho šepetanje nedvoumnih zamisli za večerno posteljno igro - zlasti če jih šepetate med popoldanskim sprehodom - povečuje možnost, da se bodo uresničile. Zakaj? Govorjenje o tem, kaj bosta zvečer počela v spalnici, je zlasti na javnem kraju nedvomno spodbudno. V njej bo začelo počasi vreti - majhna, a ves dan trajajoča spodbuda jo bo ogrela za večerno ljubljenje.

Sabina Gorc

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri